Reklama

Reklama

Skupina gangstrov a skorumpovaných policajtov je vydieraná ruskou mafiou, aby vykonala prakticky nemožnú lúpež. Jediný spôsob, ako to dokázať, je vyhlásiť kód 999, ktorý signalizuje ohrozenie niekoho z ich vlastných radov. Dômyselný plán je však prevrátený naruby po tom, čo nič netušiaci policajný nováčik, ktorý bol vybraný na smrť, zmarí ich útok. Nasleduje divoké a akciou nabité finále prešpikované podrazmi, chamtivosťou a pomstou. (TV Markíza)

(viac)

Videá (17)

Trailer 2

Recenzie (249)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Príbehov ( a filmov ) o skorumpovanosti policajných zložiek a dá sa povedať, že aj mafiánskych a menšinových gangov ( pretože ak niekto spolupracuje s políciou, je to zrada proti kodexu, Krstný ocko by mohol vyprávať ), sa natočilo nespočetne. Občas sa to bralo zo strany jednej, inokedy zo strany druhej, niekedy zo strán oboch. A každý z minulých tvorcov, sa snažil previesť špinavosť týchto praktík na plátno čo najvernejšie. Pán Hillcoat sa nesnaží o nejaké inovácie, originálnosť, alebo dosiaľ nevidené, ale prináša klišé takým hustým spôsobom, že nejde odolať. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Město (B.Affleck) vs Triple9 (Casey Affleck) ? U mňa určite víťazí mladší z dvojice. Triple9 má skvelú úvodnú polhodinu, ktorá plynulo prechádza do veľmi dobre pôsobiacej hodiny a pol. Affleck, Chiwetel Ejiofor, Woody Harrelson, Kate Winslet a okrem týchto známych mien aj dosť ďalších povedomých ksichtov. Táto partička rozohrala nenudnú, rýchlo odsýpajúcu vykrádačku z ktorej sa vyklula vyvražďovačka. Čo viac chcieť? Určite by sa našli muchy, ale moje očakávania boli v podstate takmer naplno splnené. A že je film v modrých %? O dôvod viac ho vidieť. Veď viete ako to tu chodí. ()

Reklama

Tsunami_X 

všetky recenzie používateľa

John Hillcoat opět dokazuje, že tenze je pro něj neznámý pojem. I s tímhle snovým castem je zbytečně doslovný, o osudovosti nemá ani tušení a celou dobu diváka nechává zbytečně daleko před zadumanými postavami. Závěrečný rozstřel je svou výstavbou adekvátní nákupu v supermarketu, při kterém jen škrtáte položky ze seznamu. Nejzásadnější zjištění: Casey Affleck tu hraje Jaromíra Jágra. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Parádní kriminálka, které by ale prospělo pár minut navíc pro jasnější orientaci v ději. V dnešní době je téměř zázrak vidět něco tak krvavého s tak promyšlenou dějovou linkou a tak prvotřídním obsazením. Hillcoat rozhodně nezklamal. Ejiofor konečně sympatický, Winslet dokonalá. 999 jako účel i pointa v precizně natočené, přemýšlivé sondě do světa dnešní policie. This little piggy... ()

movie 

všetky recenzie používateľa

TRIPLE 9 je pomalejší hardboiled kriminálka, která si najde svoje publikum hlavně mezi fanoušky žánru a za pár dekád se nad ní budeme rozplývat. Jednak díky už dnes zcela absolutnímu castingu (jako vždy zcela svobodný Harrelson, čím dál lepší Casey Affleck, odrostlá Kate Winslet, Ejiofor, Mackie, Paul, Reedus, motherfuckin Clifton Collins Jr, atd atd), druhak díky Hillcoatově až sedmdesátkové režii, která nebere zajatce. Pokud vás baví věci jako TRAINING DAY, ghettopřestřelka z TRUE DETECTIVE, HEAT anebo END OF WATCH, tak tenhle film musíte okamžitě vidět! Těším se na další věc co napíše Matt Cook. ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (10)

  • Tzv. red band trailer (takto klasifikovaný trailer je obdobou filmu s prístupnosťou R) bol dlhý 2 minúty a 19 sekúnd. 19.2 bol totiž dátum plánovanej kino premiéry filmu. Tá bola nakoniec posunutá o týždeň, na 26.2.2016. (beso74)

Súvisiace novinky

Mladší z Afflecků na odstřel?

Mladší z Afflecků na odstřel?

17.12.2013

Ambiciózní a už beztak výtečně obsazený kriminální thriller Triple Nine (tři devítky jsou kód pro situaci, kdy se v ohrožení života ocitl příslušník policejního sboru) našel hlavního hrdinu.… (viac)

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

Waltz, Blanchett, Hunnam a dokonalý zločin

22.07.2013

Tohle bude krvavé. Režie kriminálního thrilleru Triple Nine se totiž ujme australský drsňák John Hillcoat. A stejně jako v Zemi bez zákona se obklopí kvalitními herci. Charlie Hunnam, který aktuálně… (viac)

Reklama

Reklama