Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nie je to ešte ani rok, čo mali svadbu ako z rozprávky, a už sa objavili prvé problémy. Pritom sa zdalo, že Nat (Rose Byrneová) a Josh (Rafe Spall) sú spolu, aj napriek úplne rozdielnym povahám, skutočne šťastní. Rodina a priatelia si ale nikdy nemysleli, že im to vydrží dlho, a s blížiacim sa výročím svadby sa zdá, že mali pravdu. Objavuje sa totiž pokušenie v podobe Joshovej bývalej priateľky Chloe (Anna Farisová) a Natinho nového atraktívneho amerického klienta Guya (Simon Baker). Ani jeden z manželov však nechce byť tým prvým, kto to vzdá. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (187)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hlavný problém tejto komédie sú hrozne tupé dialógy, naozaj si nepamätám snímok s väčšou koncetráciou tak stupídnych žvástov. Už len samotná pointa filmu je riadne hlúpa. Často hranica tuposti bola už tak vysoká, až to hraničilo s trápnosťou. Popravde, bol som zvedavý hlavne na Rafe Spalla, a na to, či sa aspoň trocha potatil. Musím priznať, že niečo málo z génov by sa našlo, ale kvalít svojho otca nedosahuje ani omylom. Šťastie, že ide o komédiu, byť to dráma snímok ide rovno do odpadu. 30/100 ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celkom pohodový film, a to som si podľa hodnotení myslel, že to bude úplná hlúposť. Romantické komédie v dnešnej dobe už zďaleka nie sú tým čím bývali, no toto sa podľa mňa dosť vydarilo. Veľkú zásluhu má na tom hlavne opäť raz výborný britský humor, aj keď občas až príliš vulgárny (Dan Mazer si proste nedal pokoja a malo to podobný dialógový náboj ako jeho Bruno). Ale ja osobne som sa dosť bavil, najmä tie dialógy stáli za to, no a šarády (Hádaj na čo myslím?) ani nevravím :D Čo sa týka deju, ten nebol vlastne ničím výnimočný, aj keď malo to aj kopu skvelých nápadov, no ten koniec bol strašne trápny - dokonca by som povedal, že najväčšie mínus filmu. Nevadí, pre mňa aj tak milé prekvapenie, s dobrým humorom a opäť nesmierne zvodnou Rose Byrne. Takže napriek slabému deju dávam nadpriemer... ()

Reklama

Dr.Manhattan 

všetky recenzie používateľa

No ja neviem, príde mi to ako keby tvorcovia romantických komédii v poslednej dobe už fakt nemali inšpiráciu. Dobrá romantická komédia sa vážne stáva vzácnosťou. Zo začiatku docela fajn... Stephen Merchant pobavil asi najviac. Scénka s tabletom tiež dobrá, ale inak nič. Nebyť Rose Byrne, tak to asi nedopozerám. No jo, som jeden z tých ktorý dokážu pozrieť celý film len kvôli peknej herečke, priznávam... ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Lidé by měli pořádat svatební obřady v čase zamilované pomatenosti, aby potěšili nadržené svatebčany a zároveň udrželi úroveň blahobytu rozvodových právníků. Mne ovšem příliš nebavilo sledovat vývoj nefunkčního manželství, ale zase mne potěšilo, že nejsem jediný exot na světě, který nemá jasno o správné poloze svých rukou při švédské trojce. Pokud však někdy záhadně zbohatnu, tak k uspokojení svých sexuálních tužeb rozhodně zkusím tu fintu s holubem ve větráku, protože té může odolat pouze slečna, která zapomněla číselný kód od svého pásu cudnosti. Jinak je to optimistický film, který spolehlivě přinutí k myšlenkám o rozvodu každého, jehož partner nepodává stoprocentní výkon každý den i každou noc. ()

Dont 

všetky recenzie používateľa

Pár fórků docela trefně parodovalo klasické manželské situace, v několika z nich jsem se dokonce našel. Některé další situace byly sice občas až trapné, ale celkově je to nenáročná romantická komedie s dobře zvolenými herci, alespoň z mého pohledu. Rose Byrne i Anna Faris mi do svých rolí pasovaly perfektně, Rafe Spall jakbysmet a dokonce i Simon Baker mě pobavil svým „americkým“ entrée. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (7)

  • Když je Nat (Rose Byrne) v hotelové zasedací místnosti s Guyem (Simon Baker), má na některých záběrech na ruce snubní prsten a na jiných chybí. (Johnny.ARN)
  • Továrna na „rozpouštědla“ použitá ve filmu je ve skutečnosti pivovar společnosti Meantime Brewing Company v londýnském North Greenwich. (Johnny.ARN)
  • Když Josh (Rafe Spall) poslouchá hlasovou zprávu od Chloe (Anna Faris), jeho iPhone je stále zamčený. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama