Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

pali87 

všetky recenzie používateľa

Prečo sa tie slovenské seriáli berú tak vážne, divák si počas sledovania nemá kedy oddychnúť. Tvorcovia úplne odmietajú realitu a ostáva len herecká šeď opakujúca patetické dialógy, odohravajúca sa v sterilnom prostredí kulís, bez života a bez nápadu. A hlavne je cítiť že po vyriešení základných problémov postáv v prvej sérii, tvorcovia nebudú vedieť kam sa s vývojom príbehov pohnúť a seriál skončí a nahradí ho iný, podobný a tak dookola a dookola.. ()

Scarsyan odpad!

všetky recenzie používateľa

Nela Pocisková vo svojej životnej role, kde je pred kamerami asi každú sekundu. Čo na tom, že do väčšiny tých scén je tlačená nasilu, len aby tam bola :D A tá dynamika deja, kde z jednej situácie sa stane po prejdení pár krokov druhá, kde sa asi tri minúty hovorí o "cikaní a kakaní" ich štvornohého miláčika,ktorá následne sa strhne v inú situáciu v pivničke, kde sa stretávame s úchvatným dialógom typu "A čo také chýba tomu vínu? - Chuť lásky"...presne na toto sa čakalo :D ()

Reklama

morena.jea odpad!

všetky recenzie používateľa

My slováci nenatočíme ani jeden jediný poriadny film za desaťročie, ale stupídne seriály sa množia ako rómska menšina na Luníku. Pričom zmienení spoluobčania by určite podali lepšie výkony než naša nová generácia hercov, ktorí to dotiahnu maximálne do Smotánky k Judínyovej kde sa budú tľapkať po pleciach aký sú oni umelci. ()

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

PANELÁK stretol FARMU a spáril sa s ním v ORDINÁCIÍ dakde v riti Pánubohu za chrbtom. K tomu trocha vykrádačky klasického Hečkovho Červeného vína a veľa trápneho žvanenia o cudzine ( Francúzsko by sa ešte dalo zniesť, ale neprestajné opakovanie slova Kongo znelo ako nejaké zaklínadlo na diváka, aby si to čudné slovo dokázal uložiť do pamäte ). Priepastné rozdiely medzi výkonmi skutočných hercov versus seriálových trapákov a kundičiek-hviezdičiek sú neznesiteľné - dnes, po toľkých podobných seriáloch, by sa to nemalo stávať už ani v tomto úbohom televíznom žánri „zo života“. Zápletky z malej komunity konečne mimo priestoru hlavného města a machinácií regionálnej politiky by aj boli zaujímavé a nosné, ale opakovanie stále tých istých vzťahových schém a šablón dokola, spolu s násilným vtláčaním všetkého „atraktívneho“, čo autora napadlo a čo pokradol z iných, rovnako neoriginálnych tuctových produkcií, ťahá tento seriál opäť ku dnu, nehovoriac o tradične zúfalej forme. Keby som aspoň z tej posratej vinice videl niečo viac než jeden nehybný statický záber ! ()

J.J.1972 odpad!

všetky recenzie používateľa

tesil som sa vdaka reklame na konecne dobry serial, no to som este netusil ze bude mat takisto milion casti.... najprv som si pozrel prvych tusim 5 casti, potom tusim kazdu piatu az som pochopil, ze jednoducho mariu nahradila jednoducha nela.......najviac sa divim e.horvathovi ze su mu peniaze blizsie ako herecka hrdost......no co uz..... ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • 45,6 je najvyšší trhový podiel medzi divákmi vo veku 12 – 54 rokov. Seriál ho dosiahol 20. marca 2013 ešte v starom vysielacom čase o 18.00. (Zdroj: cas.sk)
  • Najmladší herci boli hneď dvaja. Išlo o mesačné dvojičky Alexa a Lukasa, ktoré hrali dieťa Inge (Henrieta Mičkovicová). Tvorcom sa s nimi robilo dobre a výhodou bolo najmä to, že keď jedno dieťa plakalo, mohlo ho zastúpiť druhé. (Zdroj: cas.sk)
  • Zábery, pri ktorých sú postavy v Kongu, boli natáčané v jednej bratislavskej "schátranej" budove. (tommy187)

Reklama

Reklama