Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (148)

flyboyeda 

všetky recenzie používateľa

K filmu jsem se dostal ze zvrhle zvedavosti, kdyz jej kdosi pridal do jakehosi zebricku nejhorsich filmu roku 2015. Z filmu se vsak vyklubala pomerne prijemna a nekomplikovana spotrebni Sandlerovina. O umeni tu opet nejde, zanr take film novymi postupy neobohatil, ale docela hezky jsem si u nej odpocinul / snil/ vypl mozek. Tento rok byly rozhodne natoceny mnohem horsi filmy, tento si alespon na nic nehraje... ()

Perverz 

všetky recenzie používateľa

V poho oddechový film, který sice nehýří vtipem, těch funny momentů je minimum, ale spíše takový ten feel good, kdy prostě jen sedíte, film baví, dobře utíká, nemusíte nijak přemýšlet, s přehlídkou dobrých herců. Kdyby se to pojalo fakt jako komedie, protože potenciál to má, když si nasadíte cizí boty a rázem získáte jeho podobu, z toho by se dalo dost vytřískat. Ale já kývnul i na tohle, raz za čas není špatné mrknout na něco klidnějšího, prostě relax. Oddych. Tohle je ono. ()

Reklama

HenryIvan 

všetky recenzie používateľa

Ťažko, naozaj ťažko sa mi to hodnotí. Príbeh začína ako melancholická, nudná blbosť, prechádza až do niečoho čo má väčší spád, ale neviem to identifikovať a končí to predvídateľne s trochou WTF momentov. Sandlera som raz ľutoval, inokedy som sa cítil trápne aj za neho, ale zahral to solídne. Scénar neriešim, lebo to bolo príliš slabé. Naozaj neviem čo som tu popísal, no bol to čudný a rozporuplný film. Taký dobrý priemer. 60%. ()

marrrrian 

všetky recenzie používateľa

The Cobbler je tak priemerný, že sa naň skoro neoplatí písať komentár. Ale zároveň je v ňom nádych niečoho, čo človekom pohne. Zadrháva na príliš karikatúrovaných postavách, ktoré so sychravou a neutešenou atmosférou mesta úplne nekorešpondovali. Hlavná postava silne nedomýšľavá, no po postupnom vykreslení sa s ňou divák stotožní do postačujúcej miery. Hlavne podmanivý soundtrack dodáva dianiu správny nezbedný tón, vďaka ktorému je každému jasné, že film chce mať nadhľad a má byť príjemnou hovadinkou, ktorá neurazí. Práve na základe toho je to stráviteľné a občasná vážna nôta tiež nenarobí škodu. Za pozretie to však stojí minimálne kvôli nápadu a obsadeniu. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ sa to tvárilo ako pomalá "dramédia", tak to bolo celkom fajn, len kto čaká na trochu deja asi zostane sklamaný. Je to o introvertovi, ktorý sa cíti najlepšie v tele druhých ľudí. Čo je aj dobrý námet s trochou psychologického pohľadu na vec, lenže o nič také tu nejde. Čím bližšie ku koncu sa to zvrháva na fantasy frašku, ktorú úplne pochová debilný koniec s nečakaným odhalením. ()

Galéria (116)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama