Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Montse navonok pôsobí ako skromná, tichá žena v domácnosti, ktorá sa vo svojom príbytku venuje šitiu dámskych šiat na zákazku. Po smrti matky, ktorá umrela pri pôrode, sa s ňou osud nejedenkrát nemilo zahral. Okrem toho, že trpí závažnou fóbiou, kvôli ktorej nikdy neopúšťa priestory bytu, celú svoju mladosť obetovala výchove mladšej sestry El Niňi. Napriek tomu, že sú jej spôsoby prísne, obe sestry spolu vychádzajú pomerne dobre. Teda až do okamihu, kedy sa predo dvermi neobjaví elegantný muž v núdzi, ktorý sa pre Montse nečakane stáva osobnou prioritou. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (57)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Montse navonok pôsobí ako skromná, tichá žena v domácnosti, ktorá sa vo svojom príbytku venuje šitiu dámskych šiat na zákazku. Po smrti matky, ktorá umrela pri pôrode, sa s ňou osud nejeden krát nemilo zahral. Okrem toho, že trpí závažnou fóbiou, kvôli ktorej nikdy neopúšťa priestory bytu, celú svoju mladosť obetovala výchove mladšej sestry El Niňi. Napriek tomu, že sú jej spôsoby prísne, obe sestry spolu vychádzajú pomerne dobre. Teda až do momentu, kedy sa predo dvermi neobjaví elegantný muž v núdzi, ktorý sa pre Montse nečakane stáva osobnou prioritou. "Misery" príbeh z pohľadu španielskych tvorcov, pestro obohatený o sesterský "love story súboj", aneb, ako to prejebe dvom ženám v hlavách, ktoré si z rôznych dôvodov, po pomerne dosť dlhú dobu - nevrzli. "Musarañas" je slušný thriller, no slabší horor, ktorý zhruba po uplynutí prvej tretiny nijak nenudí. Herecký výkon Macareny Gómez je skutočne excelentný. Najmä vďaka nej pôsobili niektoré psychicky vypäté pasáže, veľmi realisticky. Mimoriadne gore zábery síce nemožno očakávať, no tie ktoré sa objavili, boli spracované na slušnej úrovni. Navzdory uvedeným plusom, od tohto snímku som očakával viac - 65% ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tak i tady Španělé zabodovali a předložili divákovi hutný psychologický drama o dvou sestrách(z nichž jedna je dobrý psycho)a jednom muži kterej se snaží před něčím utéct. Shodou okolností se ocitne v bytě sester. To co ho tady ale čeká bude daleko daleko horší. Vše se odehrává v jednom bytě.  Slabší 4vězdy. ()

Reklama

eLeR 

všetky recenzie používateľa

53 minút som bola presvedčená, že dám filmu 3 hviezdy aj napriek famóznemu výkonu Macareny Gómez, na ktorú sa výborne pozeralo. A potom to začalo ... nestačila som sa čudovať, aká skvelá krajčírka je Montse a aké má výborné nápady. Atmosféra a herecké výkony naozaj slušné a príbeh zaujímavý o to viac, že sa to odohrávalo v jednom byte. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

2 sestry v 1 baráku; každá iná a predsa nezaujímavá. Kedysi atraktívna Macarena Gomez tu pôsobí ako nejaká psycho babička a tá druhá už má zrejme zbalené do kláštora. Vtedy sa však v ich byte ocitne nedbalý sused, ktorý sa nemusí dožiť toho luxusu, aby aj odišiel. Nevýrazný mix rodinnej psycho drámy a opozeraného interiérového väzenia na mňa bohužiaľ nefungoval a ani záverečný „bloody reveal“ už nemal čo zachraňovať. Španieli upadajú čoraz viac, škoda. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„CO JSI TO UDĚLALA? NIC, JEN BRÁNILA SVŮJ DOMOV“… /// Montse a La Niña jsou sestry. Montse je trochu rozbitá (a strašidelná). Pomalej a klidnej příběh dvou sester, do kterýho má vnýst trochu vzruchu chlap… Lehce krvavá a ironicky úsměvná komorní podívaná, která moc strašení nenabídne. Ale originální to asi bude! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Taťka ve mně vidí mamku (že seš kluk? Tak to potěš klobás…). 2.) Nevím, kolik mrtvol se vejde do 3+1 (malýho). 3.) Thx za titule „hladass“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu trvalo len 22 dní.
    (Marceloo)

Reklama

Reklama