Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantný Samuel si užíva bezstarostný život na francúzskej Riviére. jedného dňa ho však navštívi víkendový flirt Kristin a oznámi mu, že dieťa, ktoré drží v náručí – je jeho. Odovzdá mu dievčatko a utečie. Samuel vyráža s malou Glóriou do Londýna, kde Kristin márne hľadá. Nakoniec mu nezostáva nič iné, než si nájsť prácu a vo veľkomeste sa usadiť. Samuel sa očarujúcim spôsobom púšťa do výchovy malej Glórie. Počas nasledujúcich ôsmich rokov sa ukáže, že je nielen milujúcim, ale tiež hodne neštandardným otcom. S humorom sa vysporiadava s nástrahami každodenného života osamelého Francúza v londýne. Rodinná idylka sa však rýchlo zmení, keď sa zničoho nič, pred jeho dvermi objaví Kristin... (Continental film)

(viac)

Videá (14)

Trailer 2

Recenzie (364)

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Ze zásady nepodporuji vydírání. Kdyby to bylo trestním činem i co se týče filmů, tak by si tohle dílko šlo sednout na pěkných pár let do chládku. _____ Fešný lehkomyslník dostane znenadání na starost roztomile kudrnatou holčičku a následně vypuknou všechna klišé, která se vám vybaví při námětu nečekaného otcovství. Omar Sy je hezkej chlap, ale vyděračský tón, který snímek zvolil, není hezký ani trochu. Z filmu proto necítím žádné emoce, jen urputnou snahu hrát na city. A to velmi neuměle. /15. 8. 17./ ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Tento námet je presne vypočítaný na emócie diváka a bolo len otázkou, ako sa s tým tvorcovia vysporiadajú. Lebo mohli skĺznuť do patetického dojáku s potokmi sĺz, ale mohli z toho urobiť aj vkusnú dramédiu. Prikláńam sa k druhej možnosti, a v tom má snímok svoju silu. Omar Sy to vie, dokázal to dávnejšie, opäť ponúkol odľahčený pohĺad na vážne veci a možno pridal aj niečo z hereckého umenia. Film hraje na city, niekedy aj utečie zlým smerom, ale stále je zábavný, umiernený a vkusný. ()

Reklama

Happens 

všetky recenzie používateľa

Opravdu napůl rodinná komedie ze života jednoho hýřivého černocha, která umí rozesmát, ale i dojmout. Otcovská láska hadr. Nicméně abych neplýtval superlativy, je nutno podotknout, že film se nese v moderním duchu pocitové horské dráhy (nahoru a dolů), což ve výsledku film dělá predikovatelným a místy až umělým. ()

fleker 

všetky recenzie používateľa

Nádherné science fiction z alternativní reality, kde se lidé připojují na facebook jednou za 8 let, angličtina se vyvinula do podoby kdy se francouz za celou dekádu pobytu v Londýně denně v kontaktu s lidmi není schopen naučit ani slovo, bílé superplaché maminy předávají svého novorozeného mulata prakticky neznámému černochovi (sakra to ale musel bejt mejdan, když ho ani podle barvy netrefila) a v Anglii neexistují transplantace srdce. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Tak tu máme francúzsky remake pôvodného mexického filmu No se aceptan devoluciones, ktorý bol pre mňa príjemným prekvapením. Vo francúzskom podaní to celkom ušlo, hoci keď už človek pozná celý dej a aj nečakanú pointu z originálu, tak už to žiaľ nedokáže na človeku zanechať pôvodný dojem. Už len čakám, kedy po tomto ešte siahne aj americká produkcia... Omar Sy a Gloria Colston boli príjemnou ústrednou dvojicou, no Eugenio Derbez a Loreto Peralta ma asi bavili o kus viac. Inak ani neviem v čom by som vlastne vyzdvihol túto francúzsku verziu, azda len vo vizuálnom spracovaní to možno bolo lepšie, čo sa dá čiastočne pripísať aj 3-ročnému odstupu medzi filmami. No se aceptan devoluciones som dal 4*, a z toho dôvodu by mi neprišlo fér, keby dám rovnaké hodnotenie aj tomuto remaku, hoci sám o sebe by si to možno zaslúžil. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama