Reklama

Reklama

Otravný príbuzný

  • Česko Čistokrevní (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lily a Amanda, dve dospievajúce dievčatá z lepších rodín na predmestí Connecticutu, sa po znesvárených rokoch začnú opäť kamarátiť. Z Lily (Anya Taylor-Joyová) sa stala noblesná slečna, ktorá navštevuje prestížnu školu, zatiaľ čo Amanda (Olivia Cookeová) uviazla kdesi na okraji spoločnosti a nežije v najlepších podmienkach. Aj keď sa zdá, že z nich už nikdy nebudú kamarátky, opäť ich spojí nečakaná zábava – spoločná nenávisť voči Lilyinmu otcovi Markovi (Paul Sparks). A zrazu majú plán, ktorý by naraz vyriešil všetky ich problémy. Spomedzi miestnych chlapcov si vyberú Tima (Anton Yelchin) ako pomocníka a rozhodnú sa vziať veci do vlastných rúk - nech to stojí, čo to stojí... (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (57)

ink flo 

všetky recenzie používateľa

Kdosi psal, že je to jako kombinace Amerického Psycha a Heathers. Což s přivřením očí celkem sedí, akorát by to musel režírovat Refn nebo Haneke. Je to příjemně pomalý a tíživý, i když místama mi to přišlo jako černá komedie. Velkej plus navíc za bezchybnej casting a badtrip avantgarda hudbu alá Zeitkratzer... ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Hrozně zvláštní film s mými dvěmi oblíbenými herečkami a nezklamávajícím Antonem Yelchinem, který mě po svých In memoriam-filmech baví a chybí stále více. Skoro jako Zabití posvátného jelena. Typická nezávislárna z festivalů, která díky své komornosti projede pod radarem nejen většiny klasických filmožroutů, ale i televizních repríz, ovšem fanoušci tohoto skromného subžánru si Thoroughbreds (nádherný název 😁) bezpochyby najdou. ()

Reklama

Cedr 

všetky recenzie používateľa

Místy zbytečně otravně utahané, místy zase překvapivě dokonalé svou neotřelostí. Hlavní hrdinky jsou fajn a normálně by film s přehledem utáhly, ale Anton Yelchin je přesto svou přítomností herecky těžce převyšuje. 75% za povedený storytelling/režii který/á se občas moc pěkně vymkne standardní drama-thrillerové šedi. ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Chápu, že se ve výsledku film chová stejně, jako jeho asociální hrdinky – (jedna) bez citů a (druhá) bez empatie. Poznávat je má něco do sebe, než začne bezemoční pomalost unavovat – zvláště ve druhé polovině, kdy holčiny přicházejí s (dosti stupidními) plány vraždy nesnesitelného otčíma. To už se sklouzává k chladné "indie" nudě, ovšem významově se tvářící. Zaokrouhluji nahoru za obě mladé herečky a poslední roli Antona Yelchina. ()

Eventyrer 

všetky recenzie používateľa

Anya Taylor-Joy mala hrať Amandu a Olivia Cooke - hoci jej bezciťáčka vážne šla- mala hrať Lily. To je prvé čo si uvedomíte hneď na začiatku. Len strohé mimiky Anyi Taylor-Joy sú mrazivé a nezapadá do tak precitlivenej role, hoci ju taktiež zahrala dobre, plakala keď mala plakať, usmievala sa keď sa mala usmievať, ale mimo tieto hlavné mimiky toho veľa nepoužila. Pri Olivii Cooke máte pocit, že sa musí snažiť viac aby nedávala tie emócie najavo. Motív mladej Lily je tiež veľmi vágny a vlažný. Mne ako divákovi to nepripadalo dostatočné na to aby zabila svojho nevlastného otca. Dej nebol ani veľmi prekvapivý, skôr sa na to len dobre pozeralo. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (6)

  • Pôvodne písané ako divadelná hra. (IceQueen)

Reklama

Reklama