Reklama

Reklama

Králi zlodejov

  • Česko Králové zlodějů (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kriminálna dráma inšpirovaná pravdivým príbehom. V roku 2015 sa v Londýne odohrala jedna z najväčších lúpeží v britskej histórii. Odhalenie ukázalo, že ju má na svedomí gang dôchodcov a vyslúžilých podvodníkov. Táto informácia spôsobila obrovskú senzáciu. Brian Reader (Michael Caine) je 77 ročný dôchodca bol vo svojich mladšom veku „preslávený“ zlodej. Ani na staré kolená sa mu nechce zaháľať . Dá dokopy skupinku postarších pánov z rovnakej branže. Plánovanie tejto lúpeže im trvalo tri roky. Schádzali sa pravidelne v jednej pivárni v severnom Londýne. Počas veľkonočného víkendu v roku 2015 sa vlámali do sejfu v budove trezorovej spoločnosti Hatton Garden Safety Deposit. Na prvý pokus sa im trezor nepodaril vylomiť, ale vrátili sa a na druhy deň vykradli 73 z 999 trezorových schránok. Podarilo sa im ulúpiť šperky, zlato, diamanty a finančnú hotovosť v hodnote 14 miliónov libier. (Magic Box)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (81)

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Je to jako jíd do trafiky a koupit si starý noviny. Máš pak v ruce něco novýho, ale nic novýho Ti to vlastně nepřinese. Rád a s chutí bych napsal že to je sračka, ale tak nějak ze slušnosti to nechci úplně vodprásknout. Je to prostě trafika, pro partu přestárlejch prodavačů, který maj pocit, že si tak ještě trošku přivydělaj, no a celý to dohromady... Ne. Nejde to vokecat. Je to sračka. ()

Kushina 

všetky recenzie používateľa

Tento film byl pro mě naprostým zklamáním. Co na plat, že byl podle skutečné události, když v něm nebylo v něm nic co by stálo za řeč. Jediná vloupačka, která byla naprosto nenapínavá a nezáživná, na diváka působila naprosto chladným dojmem, zbytek filmu byl jen o kecání a kecání a většinu rolí (když nepočítám Caina) ztvárnila parta naprosto nesympatických důchodců. Všichni nenáviděli všechny a každý chtěl okrást každého, takže o kradení a dokonalém plánu to fakt nebylo, spíš o páprdech, co si chtěli vzpomenout na staré časy.... Prostě nuda. 40% ()

Reklama

Biopler 

všetky recenzie používateľa

Námet je rozhodne zaujímavý, ale prevedenie slabučké. Zírať na bandu starcov, ktorí sa rozhodnú spraviť galaktický lup, ale nie je nám vôbec ozrejmená motivácia, je jednoducho nedostatočné. Chabé vykreslenie charakterov, nesympatickí dôchodcovia, zdĺhavé a hlavne nudné prevedenie lúpeže. Suché fóriky so šťaním v bazéne či s nahluchlým a ospalým strážcom lupu zvonku ma nerozosmiali. Chýba drajv a akcia. Najakčnejším tak zostáva strihová skladba úvodných tituliek. ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Průměrný zlodějský film, jemuž se nedaří vybalancovat humor s napětím a občas nutí herecké legendy dělat věci na pokraji trapnosti. Jako film o loupeži nejsou Králové zlodějů příliš nápadití ani napínaví, jako komedie zase ne moc vtipní. Až na pár režijních nápadů a přirozené charisma hereckých legend se tu jen těžko hledá něco, co by film povýšilo nad průměr. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Slušný začiatok, kde skvelé herecké obsadenie sľubuje minimálne taký film, ktorý možno nezostane dlhšiu dobu v našej pamäti, ale za to dokáže dostatočne splniť základné požiadavky diváka. Takže prvá polovica dobrá, ale potom to už ide len smerom „do pivnice“. Škoda, pretože z toho dalo vyťažiť oveľa slušnejší snímok. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2018 v Londýně. (Varan)
  • Natáčelo se v Anglii v Londýně. (Varan)
  • Nejstaršímu pachateli bylo 76 let. (griph)

Reklama

Reklama