Reklama

Reklama

Podfukárky

  • Česko Podfukářky (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú hrdinky komédie Podfukárky. Okúzľujúcej Angličanke Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabanej Američanke Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze... veľa peňazí. Tieto dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale zato s obrovským potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia? (Forum Film SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (204)

Figu 

všetky recenzie používateľa

Tak už před filmem je jasný, že díky obsazení do hlavní role Rebel Wilsonové, bude zaručeně biják plnej nekvality. A hle, je to tak! Nevím o co přesně se pan Addison s děvčaty pokoušel, ale s tímhle může v klidu táhnout do prdele! Jediný koukatelný na The Hustle je půvab Anne Hathaway, jinak takřka nekoukatelná záležitost, plná ničeho a vyžrané krávy! 35% ()

ben666 

všetky recenzie používateľa

Nový film o girls power, který neurazí, ale ani nenadchne. Celý film je jedno velké klišé, které nepřináší žádný jiný uhel, ani žádný nový vtip. Je to sázka na jistotu. Jediné co zachranuje celý film je obsazení herců, které je brilantní a z podprůměrného scénáře, udělá průměrnou, možná i lepší komedii. Docela mě potěšil i překvapivý zvrat na konci filmu . ()

Reklama

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Jsem vskutku velký fanoušek hlavní dvojice a u jejich společného filmu jsem nemohl chybět. Jen pro jistotu dodám, že to byl sarkasmus a bez přítelkyně bych na podvodnice možná ani nekoukl, nicméně nakonec musím uznat, že nám to uteklo celkem rychle a nuda se nedostavila. Zkrátka takové nenáročné pokoukání s krásnou výpravou a samozřejmě mnoha trapnými gagy, sem tam se však tvůrci i trefili. Teď si dám od Rebel Wilson zas rok pauzu. ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Ľahká, jednoduchá, ale chvalabohu aj celkom zábavná jednohubka bez ambícii. Tlstá buranská Rebel Wilson a štíhla šarmantná Anna Hathaway tvoria pekne nesúrodú dvojku podvodníčiek, ktoré sa ale výborne dopĺňajú a z ich vzájomného špičkovania pramení väčšina zábavy. Humor je podľa očakávania riadne prízemný, no neskĺzava do trápnosti, čo je treba oceniť. Ako oddychovku teda môžem určite doporučiť. 6/10 ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(19/2022) / No (asi) aj takéto filmy musia vznikať. Zo začiatku som si nebol istý, či to vôbec zvládnem do konca, ono sa to ale tak dáko rozbehlo a musím uznať, že niektoré vtípky boli celkom vydarené. Aj Anne s Rebel Wilson to celkom sadlo, to taký nesúrodý párik až to bolo vlastne funny. Super, že filmík ledva presiahne hoďku a pol, všetko navyše by už bolo trápenie. (5/10) ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (11)

  • Napriek tomu, že sa Timothy Simons objaví iba v jednej scéne, môžeme vidieť jeho meno v úvodných titulkoch. (m.a.t.o.)
  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama