Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo vianočnej novinke sa Martha, Bethany a Fridge vracajú do hry nájsť Spencera po tom, čo záhadne zmizol. Zisťujú však, že hra sa zmenila a prežiť vo svete Jumanji bude omnoho náročnejšie ako predtým. Pretože Jumanji viac nie je len džungľa, ale aj horúce púšte či zasnežené pohoria s novými, nebezpečnými nástrahami… (Itafilm)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (492)

Ainy 

všetky recenzie používateľa

Pokud to má být pokračování, tak nebudu vyvádět, že to nemá špetku originality, když je to holt dvojka. Nic než praštěnou komedii jsem neočekávala a dostala jsem ji. Jenom mám výtku ke slabšímu scénáři. Děj nebyl tak akční a zábavný jako v jedničce. Místo nových, zajímavých levelů se příběh omezil hlavně na machrování postav mezi sebou. Danny deVito mi tam na začátku taky vadil. Naštěstí hrál jen na začátku a chvíli i na konci. Svojí vráskou znechucenosti, umístěnou mezi obočím, jsem vyjádřila zklamání nad včleněním obou důchodců stejného křestního jména do celého průběhu filmu, byť v něm měli jiná těla. Dwejna jsem si díky těmto komediálním rolím ale zamilovala. Klobouček jak se těmto rolím nevyhýbá a nesnaží se nutně držet imidž prince drsoně v akčních střílečkách. V těch mi byl jeho specifický výraz zmíněného šlechtice spíše k trapnému smíchu. Tady je to o zábavě, vtipu a nadsázce, což je fajn. 3,5* ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $125miliónovTržby USA $320,314,960Tržby Celosvetovo $801,693,929▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $26,170,793║ Tržby za predaj DVD v USA $25,257,050║ Rovnako bezduchá trapošina ako predchodca. Jake Kasdan len potvrdzuje, že ani len rutinná réžia mu absolútne nič nehovorí. Komplet celé som si to pretrpel až do konca, že či náhodou tam nebude nejaká iskierka nádeje k niečomu konzistentnému ale ani náhodou. Okrem kopca digibordelu a snaživo trápne hrajúcich hercov, v neustále sa meniacich identitách, tu nie je žiadny príbeh, bezhlavé akoby bez scenára zbuchané a neustále deja vú dohadovanie kto čo, s kím čím.... fakt celé zlé a toto dokáže zarobiť také ohromné peniaze, niečo v tomto svete je fakt zlé, zvrátené. Jednoznačne čisté skoro popcorňové dno zúfalstva. /15%/ ()

Reklama

boshke 

všetky recenzie používateľa

Jednička velice příjemně překvapila, dvojka logicky postrádá moment překvapení a obecně jsou dvojky téměř vždy horší. Toto však není důstojné pokračování á la "Víme, že lepší než jednička to nebude, ale dělali jsme, co jsme mohli". Ne. A objektivně to není dvojhvězdičkově špatné. Ale neskutečně mne dvojka Jumanji urážela absolutně nulovou snahou... o cokoli... Scénáristé prachsprostě vytáhli z šuplete svazek "Generické pokračování jakéhokoli filmu" s poznámkou autora "nulové nároky na intelekt, jen změňte jména postav" a voilá - další level je na světě. Ať chcípne Hollywood s takovýmito filmy... 40% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Ani jednotka, alebo teda Welcome to the Jungle nebol pre mňa nejaký zázrak, ale bavil ma o niečo viac ako jeho pokračovanie. "Dvojka" síce ponúkla znova fajn jazdu, plnú efektov a zaujali aj veteráni Glover a DeVito, či prehodenie niektorých rolí v hre Jumanji. Lenže ak sa to pozriem ako celok, pár akcii a scén bolo zábavných a pekne natočených, ale bolo ich len pár a to je ten problém, pretože film ma dve hodiny a nie vždy ma to bavilo. Niekedy mi to prišlo zbytočne naťahované, alebo príliš obyčajné a bez nápadu. Uvidíme s čím sa vytiahnú v ďalšom diely, pretože dvere sú otvorene. Čo dvere, rovno cela garážová brána. 60% - 3* ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Nebudem sa sám seba pýtať, prečo si podobné kusy ešte aj dodnes pustím, pretože by som žiadny zmyslupný argument nenašiel. Kedysi som takýto výber ospravedlňoval faktom, že každý z nás má potrebu obšas vypnúť mozgové kotúče a navodiť neutrálny myšlienkový stav. Dnes mi to už ale nejak u sebe sama neprechádza, a tak sa vyhovárať nebudem. Tento žáner je dôkazom toho, že človek občas potrebuje robiť alebo vidieť veci, ktoré vôbec, ale Vôôôbec, nedávajú zmysel. Je to základnou podmienkou žitia a zdravého fungovania. Asi. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčelo se od 21. ledna do 11. května 2019 v Kanadě, USA – Nové Mexiko, Georgia a na Havaji. (Varan)
  • Letadlo, jímž pro hrdiny přilétá Nigel (Rhys Darby), je „Antonov AN-2“ (dodnes největší dvojplošník na světě). (bullhead)

Súvisiace novinky

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

Jumanji a Ledové království 2 vládnou kinům

16.12.2019

Tento týden vstoupí do kin devátá epizoda Star Wars a box office tabulky opět budou pukat ve švech. Do té doby ale kinům vládnou jiné hity. Jumanji: Další level konečně sesadilo z trůnu Ledové… (viac)

Reklama

Reklama