Reklama

Reklama

PPPíter v Afrike

(seriál)
Slovensko, 2018, 10x10 min

Hrajú:

Peter Popluhár

Obsahy(1)

Dobrodružná cesta objektívom youtubera PPPítra - Petra Popluhára. (RTVS)

Recenzie (15)

hazdrova 

všetky recenzie používateľa

Peter ma s týmto svojím počinom veľmi potešil. Predtým som ho vôbec ako youtubera nepoznala a som rada, že to jeho tvorbu nepoznačilo. Nie je to len cestovateľský denník, ale aj výborná komédia. Peter rozpráva pútavo a pozitívne, ale nezavádza, že Afrika je najbezpečnejšie miesto na svete. Diky Peťo, hor sa do Afriky! 5* ()

Cybershot 

všetky recenzie používateľa

Ľudia si pod pojmom "youtuber" predstavia ekvivalent odpadu spoločnosti ktorý neprispieva svetu ničím a zarába tým že sedí na zadku a rozpráva hlúposti do kamery. S tým súhlasím pretože enormné množstvo ľudí na inetrnete je zrdrojom odpadu preto som rád že sa Peter Popluhár sa považuje za "tvorcu" alebo "autora" pretože pravdupovediac mať v amatérskej zrkadlovke a v úložisku IPhonu kontent úrovne televízie je obrovský pokrok oproti tomu čo robí jeho konkurencia. Táto krátka televízna relácia ma baví viac ako väčšina relácií ktoré sa denne nachádzajú v Slovenskej televízií. Napriek tomu všetkému mi prekáža ako je Peter obmedzený Slovenskou televíziou. Jeho tvorba na Youtube je plná jeho ikonického čiereho humoru ktorý v televízíí byť nemôže pretože poniektorý ľudia tým môžu byť zrejme pohoršený lebo tak niečo. Tiež by som chcel podotknúť že by som nepohrdol dlhšou epizódou v časovom rozmedzí od 10-45min. ()

Reklama

KuceraJohny 

všetky recenzie používateľa

Paráda, ohromně to bavilo a i inspirovalo. Pppíter je borec. Mě osobně baví skoro každý druh cestovatelského dokument, ale pítr byl úplně na jiné vlně a bylo to skvělé. Bavilo mě to a i kvůli tomu sleduji jeho tvorbu na youtube. Určitě doporučuji, je to ten z mála youtuberů který má opravdu zábavná a kvalitní videa. ()

LuiCJ 

všetky recenzie používateľa

PPPíter je jeden z mojich najobľúbenejších YouTuberov (tvorcov). Cestovateľské videá tiež tvoria tiež určitú časť jeho kanálu. Páči sa mi, že cestovanie berie z úplne iného uhla pohľadu - z oveľa dobrodružnejšieho. Spracovanie televízneho seriálu je výborné, na to s akou skromnou technikou ho natáčal. Celé jeho filmárske vybavenie predstavuje v jednom zo svojich videí na YouTube. Strih je tiež výborný a Peťov humor tomu celému dodáva šťavu. Vzhľadom k tomu, že aj ja milujem cestovanie a dokumentárne filmy mám veľmi rád, PPPíter v Afrike ma vskutku potešil. Dúfam, že v budúcnosti sa dočkáme viacerých podobných projektov. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

To vážne? Toto sa ľuďom páči? Mne teda vôbec, a to dokonca patrím ešte medzi tú "mladšiu generáciu". Ale som skôr klasik a mám radšej normálne cestopisné dokumenty s kvalitným vizuálom a štandardným komentárom s objektívnymi informáciami a faktami. Tento Populhárov dynamicko-subjektívny štýl spracovania ma akosi vôbec neupútal. A tie časté infantilno-afektívne výstrelky, to je niečo, čo fakt nemusím. Jediné, čo oceňujem je citeľná autenticita spoznávania, ale to je akurát tak všetko. Hmm, asi som už starý... ()

Zaujímavosti (1)

  • Projekt bol pôvodne natáčaný pre nemenovanú online televíziu, ktorá ho kvôli nedostatku financií nakoniec odmietla. Zábery neskôr odkúpila RTVS. [Zdroj: webnoviny.sk] (QooBo)

Reklama

Reklama