Reklama

Reklama

Traja nindžovia v zábavnom parku

  • Česko 3 nindžové v zábavním parku (viac)

Obsahy(1)

Traja utáraní a neposední bratia, pätnásťročný Rocky, štrnásťročný Colt (Michael O´Laskey) a osemročný Tum Tum (James Paul Roeske) Douglasovci trávia prázdniny u starého otca Moriho a usilovne trénujú bojové umenie nindžov.
Jedného dňa sa vyberú so susedkou, trinásťročnou Amandou Morgan-Greenovou (Chelsey Earlywineová), dcérou odborníka na filmové triky, do zábavného parku Mega Mountain, aby sa konečne aj poriadne zabavili. Rozptýlenia si síce užijú vyše hlavy, ale celkom iného, ako predpokladali.
V tom istom čase sa totiž do parku vyberie aj teroristka Medusa, ktorá velí svojej malej armáde nindžov. So svojím hlavným poskokom Lotharom Zoggom chce obsadiť riadiace centrum parku a žiadať výkupné desať miliónov dolárov.
Polícia a FBI bezradne postávajú pri parku, a tak sa zdá, že jediní, kto sa môže bande postaviť na odpor, sú Rocky, Colt a malý Tum Tum s pomocou Amandy a bývalej televíznej hviezdy Davea Dragona. Medusu a jej bandu čakajú veľmi horúce chvíle, s ktorými vo svojich drzých plánoch nepočítali. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

MisterSister 

všetky recenzie používateľa

Pompézně napsaný scénář vyšperkovaný naprosto nabombeným obsazením tvoří dokonalou symfonii. Škoda nedokreslené prequelové linky odehrávající se v dětství hlavních hrdinů skrze flashbacky - zasloužila by o 11-14 minut stopáže víc. Hulk Hogan byl naprosto parádní a ne nadarmo je toto jeden z největších filmu vrcholu 90. let. ()

Jacinda odpad!

všetky recenzie používateľa

Filmů se zábavným parkem je nezpočet. Kriminálka Myami, Las Vegas i New York řešila alespon jeden případ na pouti, pár lidí se v dalších snímcích snažilo pout rovnou odbouchnout (a nejlépe tu největší, nejtěší a nejfrekventovanější atrakci), přičiněním zlobivého chlapečka byl poblit Breakdance a Catwoman rovnou zachránila celé ruské kolo...Mají jednu věc společnou. Dalo se na to dívat (i v případě tý hrůzy Catwoman). Na tohle se ale nedá. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

SMRTONOSNÁ PASCA pre prvákov základných škôl. Ak by som ním ale bol, možno by som mal predsa len nejaké výhrady, možno...Isté je len to, že je to riadne preplácaná zábavka, ktorá už nemá s atmosférou a svižnosťou jedničky ( a trojky ) spoločného nič, ale skôr s infantilnosťou dvojky, pričom sa tie negatíva niekedy aj zdvojnásobujú. Každopádne stále tvrdím jedno. Som rád za každú filmovú skúsenosť. ()

Triple H odpad!

všetky recenzie používateľa

Dovolím si zacitovať jedného fanúšika z koncertu Metallicy - "Jo, ty vole. Todleto je pecka!". Toto nemá chybu. Prečítajte si názov filmu EŠTE RAZ! TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU! To hovorí za všetko. Hulk Hogan v plnej paráde ukazuje nedostatok svojej súdnosti. Predstavte si ako dostal na stôl scenár s názvom TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU. Namiesto, aby ho hodil do koša, starý Hulk spozornel a povedal si - "To je ončo! To je film!" Ja normálne nenachádzam slov. Odpad iste, ale treba to vidieť. TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU!!!!!! ()

vincent

všetky recenzie používateľa

Nedá sa nezaradiť medzi Ztko. Je to asi prvý rodinný film, ktorý radím na dno kinematografie. Hulk Hogan pobehujúci v červených riťopleskách, tona nelogických situácií a hnusné malé deti, ktorým som prial aby niekde spadli a napichli sa cez anus na nejakú hrubú kovovú tyč. Keď to zrátame dostaneme z toho svojskú zábavu, ktorej človek musí prísť na chuť. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (6)

  • Napriek tomu, že pri natáčaní bolo k dispozícii viacero dablérov, väčšinu kaskadérskych kúskov zvládli herci sami. (m.a.t.o.)
  • Max Elliott Slade si mal úlohu Colta zopakovať aj v tomto filme, no rozhodol sa radšej dokončiť štúdium, ktoré kvôli početným filmovačkám musel prerušiť. (m.a.t.o.)
  • Keď Rocky (Mathew Botuchis) preskočí plot, aby zachránil brata TumTuma (James Paul Roeske), zakričí "Give me a five!" bez toho, aby pohol perami. (vander19)

Reklama

Reklama