Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty McFly (Michael J. Fox) odcestuje s Dr. Emmettom Brownom (Christopher Lloyd) do roku 2015, aby v ňom zachránil svojho syna od pobytu vo väzení. Po úspešne vykonanej akcii sa obaja cestovatelia vrátia do roku 1985, aby pokračovali v predpísanom behu života. Avšak svet, do ktorého dorazia, sa ani náhodou nepodobá idyle, ktorú opustili. Martyho otec je vyše desať rokov po smrti, keď ho zastrelelili. Najväčší nepriateľ McFlyovcov, Biff Tannen (Thomas F. Wilson), sa oženil s Lorraine McFlyovou (Lea Thompsonová) a teraz žije ako Martyho nevlastný otec. Prečo sa prítomnosť vybrala inou časovou vetvou? Je možné, že Biff tiež dokáže cestovať časom? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (747)

RHK 

všetky recenzie používateľa

Jeden z 500 největších filmů všech dob časopisu Empire. Marty lítá opět v průšvihu, protože o něm přeci nikdo nesmí říci, že je zbabělec :-) Návrat 2 už je prostě parodií na sebe sama, ale utahuje si i ze Spielbergových Čelistí už tehdy ve 3D a z létajících aut z Hvězdných válek, inspiraci v zobrazení zločinného města našel ale i v klasice jakou je Caprův Život je krásný. Škoda jen, že tenhle film už nestojí samostatně a nedává smysl bez předchozího a následujícího dílu. Trailer: http://www.csfd.cz/film/10129-navrat-do-budoucnosti-ii/videa/ ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Film "Návrat do budúcnosti 2" výborne vystihol uživateľ Mr.Apache vo svojom komentáry ku prvej časti. Napísal, že ďaľšie dva snímky sú už len umelo predlžovaným diváckym orgazmom. Súhlasím. Moje nadšenie z pôvodného filmu ďalej naplno pokračovalo pri sledovaní tohto parádneho pokračovania. Príbeh priamo nadväzuje na svojho predchodcu. Lenže situácia sa ešte viacej skomplikovala. Tento krát bude treba nie len zariadiť potrebné záležitosti v roku 2015, ale nakoniec sa ešte vrátiť späť na maturitný večierok do kľúčového roku 1955. Pre mňa je to stále päť hviezdičková záležitosť. ***** ()

Reklama

vteco 

všetky recenzie používateľa

Pokračování Návratu do budoucnosti, jenž se svou návazností na první díl, působí jako jeden film, je ještě zábavnější a rozmanitější. Skvěle se zde využívá cestování časem, které nabízí časové paradoxy, alternativní reality, duplicitní postavy a další hrátky s dějovými linkami z prvního dílu. Propracovanost všech scén, množství gagů nebo opravdu komediálních situací je tu nespočet a spolu s originální představou budoucnosti jednoduše baví. [90%] | Kino ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Dvojka je scenáristicky o čosi odvážnejšia a práve to mi zalepilo náplať mierneho sklamania z ničoho 'až tak' inovatívneho. Zamotanosti je viac než dosť a otvárajú sa nové možnosti. Navyše aj postava Martyho v úlohe Michaela J.Foxa sa dočkala hutnejšieho, takmer akčnejšieho rázu a hneď som bol spokojnejší. 85%. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Rovnako dobré a možno najlepšie pokračovanie filmu, ktoré poznám. Myslel som že bude ťažké vymyslieť niečo, čím by nás autori prekvapili a ono tiež bolo ťažké, ale podarilo sa im to skvele V tomto diele, zažijeme taký časový slalom, ktorý nám len pomotá hlavu, ale pripadá mi, že i keď v prvom diele bola nasadená latka dosť vysoko, v druhej časti v tom pokračuje, je to pekné sledovanie. Michael J. Fox bol skvelý herec a Elisabeth Shue bola pekelne krásna a tiež nebola na zahodenie čo sa herectva týka. Doktorko (Christopher Lloyd), ktorý má všetko na svedomí, je ale najlepší. ()

Galéria (160)

Zaujímavosti (86)

  • Robert Zemeckis radí tento film medzi svoje najobľúbenejšie a zároveň najneobyčajnejšie spomedzi tých, ktoré režíroval. (m.a.t.o.)
  • V bare Cafe 80's sa objavili ako čašníci videa Simulacra v štýle Max Headroom na televíznom monitore propagujúcom denné zľavy Ronald Reagan, Ayatollah Khomeini a Michael Jackson. Bar bol namaľovaný pastelovými farbami inšpirovanými seriálom Miami Vice (od r. 1984). Slávny hit "Beat It" od Michaela Jacksona bola tiež jednou z piesní používaných ako hudba na pozadí. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Českem pojede legendární DeLorean

Českem pojede legendární DeLorean

18.10.2015

Když se řekne cestování v čase, vybaví se spoustě lidí auto z filmů Návrat do budoucnosti. DeLorean je ocelově šedý kovový stroj, kterého se vyrobilo jen přibližně 8,5 tisíce kusů, a z toho jeden… (viac)

Reklama

Reklama