Reklama

Reklama

Rebecca (​​Zoe Kazan), zabezpečená, no tichá manželka úspešného lekára, žije na studenom východnom pobreží Spojených štátov a je už unavená životom plným kokteilových párty a osamelých nocí. Dylan (Michael Stahl-David) je charizmatický trestanec, nedávno prepustený z väzenia, kam sa dostal kvôli krádeži. Teraz cestuje naprieč celou krajinou slnkom zaliateho, vyprahnutého Nového Mexika, snaží sa nájsť pevnú pôdu pod nohami a začať odznova. Keď si tieto dokonale protikladné osobnosti uvedomia, že zdieľajú nevysvetliteľné duchovné prepojenie, začína sa unikátna nadzmyslová romanca. (figliar)

(viac)

Recenzie (130)

Pedross800 

všetky recenzie používateľa

Nádherná netradiční romanťárna stříklá scifíčkem s odzbrojující hlavní dvojkou, která celý ten netradiční filmek svým ryzím herectvím prosvítila. Hlavně Zoe Kazan to zahrála úžasně, působí dojmem holky od vedle, která člověka rozesměje když smutní a je tam pro něho když to potřebuje. Její projev je přirozený a sympatický a vyzařuje z ní obrovské vnitřní charisma, které z ní dělá nádhernou a přitažlivou ženskou i když podle tradičních měřítek krásy by se nedostala ani do nějaké venkovské soutěže krásy :-) Ale i Michael svému hrdinovi propůjčil dostatek charisma a srdce a já jim tu netradiční romanci a sbližování opravdu baštil.....taky která romantická duše by nevěřila, že tam někde má svou spřízněnou dušičku :-) To vše doplněno krásnou hudbou dokreslilo kouzelný oddechový snímek a taky to střídání těch dvou naprosto rozdílných scenérií, vyprahlé Nové Mexiko kontra zasněžený New Hampshire....skvostné. ".....běž se podívat do zrcadla...no ano Ty, však ty víš že myslím Tebe...proč? Protože Tě chci konečně poznat...nemůžeš?...... že nejsi ještě upravená....no čí je to asi vina ty lenoško....tak šup šup, nevymlouvat se a k zrcadlu, hned!" :-))) ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Existuje niečo také ako paranormálne duševné prepojenia na diaľku? Môže niekto v inej dimenzii, priestore a čase prežívať podobné pocity ako niekto koho vôbec nepozná, nikdy sa s ním nestretol? Nevysvetlitelné citové spojenia, prežívanie pocitov či zdielanie myšlienok toho druhého...nech už túto bezbrehú romantiku možno chápať ako pritiahnutú za vlasy alebo ako vyššie popísanú myšlienku prenesenú do romantického sci-fi žánru, ja som v tomto absolutne zhovievavá a film sa mi so všetkým páčil. Vďaka dvom hercom vymodeloval niečo abstraktné a jediné, čo som riešila, či sa to celé skončí pre oboch dobre alebo zle...ale to si už treba pozrieť:) ()

Reklama

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Toto, že napísal tvorca Avengers, holy shit!!! Výborný nápad, ktorý vďaka zbabranej réžii mohol pôsobiť kŕčovito až trapne - nestalo sa (hoci tá "kriminálna rovina" bola na hrane)! Zoe "Ruby Sparks" Kazan je sympatacka a jej "Spriaznená Duša" detto, chémia fungovala. Veľmi príjemný, vtipný a romantický film, na ktorý sa dobre pozerá a kde človek s postavami aj "žije" (aspoň starý romantik a empatik jojinecko žil:))) ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelně natahovaná, až do krajních mezích, povídka, která by vydala na pár minut. Do toho trochu krás Nového Mexika, zádumčivé pohledy, zádumčivé procházky, nulový vývoj příběhu a konec, aby se neřeklo. Jo, jak tu někdo psal, kdyby k tomu vlaku přiběhla sama, byla by to větší prča. Takhle je to takový nedomrlý trochu mix Domu u jezera a kdejaké romanťárny, bez logiky (kde mi chybí i důvod, proč je nenapadlo se třeba sejít dřív). Nuda k uzoufání, a na cestopisné obrázky se kouknu v dokumentu na Travel Channel. ()

Handle 

všetky recenzie používateľa

Kdyby se spojilo Sense8 a In Your Eyes (respektive kdyby se z každého díla použila jeho největší síla), to by byla teprve pecka. In Your Eyes je nicméně nápaditá romantická komedie, která však nestojí ani na romantice a ani na vtipu, nýbrž právě na onom sci-fi námětu, který z tohodle smímku udělal poměrně originální záležitost. Sice to má k dokonalosti daleko, nicméně raději skousnu přeslazenost než překombinovanost v podobě Sense8. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama