Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (105)

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Dobrá jednohubka s velice sexy Kate Beckinsale. Akce ušla, ikdyž občas byla trochu přes čáru. Dalo se na to koukat, ale žádný zázrak se nekonal. Je to rozhodně lepší, než to co AMAZON natočil s Wahlbergem. Doufám, že takhle špatně nebudou dělat i pána prstenů. Není to úplná bída, jen je to prostě průměr. 50% ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa

OuouOu --- cekal sem neco jako crank - cubka trpela strasnym vztekem, elektrika ji pomahala ho krotit..joo kate je kost a mliko fakt pekna, akce by sla, ale je to tak blby az to proste nudi a nikoho to nebavilo ke konci.. 🥺 herkules byl dobrej kate nasrana jak prase, 40min to bavilo ale pak tomu dochazi stava...skoda 😢 ale dam udreny, slaboucky 3/5 - ale objektivne je to tak na 1-2/5 ale kate mam proste rad ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Jolt" v sebe má potenciál, no film ako taký je spracovaný mizerne. Postavy sú zaujímavé, no príbehová línia je spracovaná ako čisté bezduché klišé, ktoré toho moc povedať nestihne. Viac-menej viete všetky dôležité príbehové zvraty odhaliť na míle dopredu. Boli momentky, ktoré ma bavili, no osobne som zhodnotil, že najlepší útok tu padol hneď v úvode, keď to schytala tá čašníčka na toalete. To bolo vysoko zaslúžené. Akčné scénky ale majú obrovské množstvo strihov, čo znižuje ich účinok, komediálne momentky nemajú nejaký extra náboj a až na pár výnimiek som sa moc teda nenasmial. Je síce pravda, že všetci herci v rámci svojich rolí robia všetko čo môžu, aby film fungoval, no na nich to nemôže byť postavené. Musia vedieť predať ten príbeh, ktorý im reálne nedáva veľa možností na to, aby z toho niečo vytrieskali. Hrozné to nie je, ale vo svete akčných filmov je toto len slabo spracovaný priemer, ktorý mal na viac. Hodnotenie: C ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Príjemný tupý výplach na úrovni Bessonoviek z čias, keď produkoval zábavné blbiny. Dejovo niekde medzi pri zemi sa držiacou Nikitou a úplne od reality odtrhnutou Lucy. Aj keď sa postavy správajú dosť neprirodzene štylizovane, tak ma bavili a dramatická stránka celkom funguje. A to sa mi trailer vôbec nepáčil a ústredné duo tu hrajú herci, ktorých fakt nemusím. Prekvapivo ale im tieto úlohy dobre sadli. Mínusom je to dnes to populárne silené tlačenie girl power a robenie zo všetkým mužských postáv totálnych idiotov, zloduchov alebo útlocitných chudákov. Technická stránka je ok, ale celý čas som mal pocit, že sledujem pilot k nejakému seriálu, takže veľa akcie tu nie je a až na jeden skutočný výbuch sa ničoho veľkolepejšieho nedočkáme. Naviac som mal klaustrofobický pocit, že minimálne polovica filmu sa odohráva na jednej ulici. Ale aspoň je to poctivé a solídne využité R-ko. Takže celkovo som spokojný. Možno pretože som mal nízke očakávania, alebo pretože som dostal som príjemný výplach aký som čakal od filmu Gunpowder Milkshake, ktorý ma sklamal na plnej čiare. 6/10. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Režisérka tohohle filmu ale opravdu nesnáší chlapy, co? :) Škoda, že do mužského pokolení nekope zábavněji. I navzdory krátké stopáži jsem měl pocit, že Jolt trvá tři hodiny. Dějově naprostá tuctovka, chybí tomu tempo, vtipné to taky moc není a i ta akce, i když je jí málo, je fakt špatná. Kate Beckinsale na tuhle roli působila už trochu přestárle a, i když stále vypadá na svůj věk k světu, z pohybového hlediska toho předvedla minimum. ()

Galéria (215)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama