Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paul (Jason Biggs) je mladý študent z vidieckeho mestečka. Je slušne vychovaný, vo vlaku vždy uvoľní miesto pre starenku, ku všetkým sa správa úctivo. Lenže keď nastúpi na univerzitu v New Yorku, jeho slušnosť mu odrazu spôsobuje iba problémy. Ľudia vo veľkomestách už dávno zabudli, čo sa patrí. Paul pochopí, že so slušnosťou to nikam nedotiahne. Na univerzite to nemá jednoduché. Každý s kým sa snaží zblížiť, sa mu radšej vyhýba. Jedného dňa sa zoznámi so spolužiačkou Dorou (Mena Suvari), ktorá  sa mu hneď zapáči. Po prednáške sa opäť vracia na svoju izbu, ktorú zdieľa s ďalšími študentmi. Tí si ho iba doberajú a odsudzujú, pretože sa viac ako zábave a alkoholu venuje učeniu. Paul si uvedomí, že ak chce získať Doru a zároveň byť rešpektovaný ostatnými, bude musieť ísť proti svojim zásadám a vychovaniu. Skrátka bude musieť pritvrdiť... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

Skleena 

všetky recenzie používateľa

Mena Suvari by se neměla ve vlastním zájmu smát. A nebo si alespoň koupit nový zuby :) Každopádně to má příliš málo humoru a příliš...hmm, nevím... nefungující chemii. A tak jediný, co tomu vlastně zbylo, byly ty - tou dobou hitovky - soundtrackové pecky. Dost málo na film, který má fungovat jako romantická teenage komedie... ()

zigy 

všetky recenzie používateľa

Překladatel by měl vrátit diplom, když přeložil losera jako křupana....hlavní hrdina se totiž rozhodně křupansky nechová, je velmi citlivý a do města mezi své cynické spolužáky se moc nehodí. Hlavní dvojka (kombinace prcičky - americká krása) mi byla velmi sympatická a to je plus. Škoda, že humoru moc nebylo, a příběh taky moc grády nenabral. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Najzaujímavejšou vecou na tejto teen komédii je to, že neobsahuje asi žiadne fekálne nechutnosti. Nesnaží sa "zabávať" takýmito primitívnosťami, ako to robí väčšina t(een)vorcov. Herci sú fajn - Jason Biggs má určite komediálny talent a je len na ňom, aké filmy si bude vyberať. Mena Suvari je sakramentsky sexy, Greg Kinnear je hajzel, ako sa patrí a Dan Aykroyd - nechápem, prečo berie také role, nie je ani v jednej dobrej scéne. Film je miestami naozaj vtipný, čomu dopomáha aj celkom dobré obsadenie a charaktery. Avšak môj dôvod pozerania tohoto filmu bol iný a to kapela Wheatus. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Taká viac do drámy ako do komédie ladená romantika. Nie je to dvakrát strhujúce. Vlastne je tam dosť veľa hluchých miest. Ale aj tak sa mi to celkom páčilo, lebo ústredná dvojka je strašne sympatická. Bigss tu je za totálneho dobráka od kosti, ktorého každý odrbáva, ale jemu to nevadí. No a Mena Suvariová bola v tej dobe dokonale roztomilá aj keď hrá tak trochu blbú ženu. A to že tam ide o romantický vzťah jej docvakne až na úplnom konci. Škoda, že ten ich vzťah sa postupne nevyvíja od začiatku, lebo je brzdený otravnou líniou s Kinnearom. Zato ma celkom bavili tí traja infantilní parchanti, ktorí využívajú Biggsa. Už tu som si všimol sympaťáka Jimmi Simpsona. Takže celkovo to je taký v každom ohľade priemerný film, ale tou naivnou osemdesiatkovou atmosférou sa líši od nechutných kolegov v tomto žánri. 5/10. ()

lakikaki 

všetky recenzie používateľa

V Loserovi ma potešili jedine sympatické postavy - Paul je až nezmyselne pozitívna a idealizovaná postava a Dora je zase tak akurát trafené dievča, ktoré je napísaná tak, aby bola sympatická každému. A ešte ma celkom chytil za srdce Dorin výplach žalúdka, ktorý som nedávno zažil aj ja sám (alkohol je dobrý sluha, ale zlý pán :) ) - asi aj to mi pomohlo sa s postavami trochu stotožniť... Inak však ide o dosť priemernú teenagerskú komédiu, ktorá mi navyše nepripadala ani veľmi vtipná. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (3)

  • Postava Dory Diamond je částečně inspirovaná přítelkyní Franze Kafky Dorou Dymant. Kafka je ve filmu několikrát zmíněn v hodinách dějin literatury profesora Alcotta. (ČSFD)

Reklama

Reklama