Reklama

Reklama

DC Liga superzvierat

  • Česko DC Liga supermazlíčků (viac)
Trailer 1

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov. (Continental Film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (89)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

V zásade pozerateľná rozprávka bez duše stavajúce len na jednom jedinom fakte a tým je, že svet DC je natoľko rozvetvený a viacvrstvový, že aj niečo takéto v ňom dáva v zásade zmysel. Hoci oceňujem výber hercov, ktorý prepožičali postavičkám svoje hlasy, v celku sa jedná o agitku na priateľstvo bez toho, aby akýkoľvek vzťah v príbehu skutočne fungoval. Rovnaká tragédia, ako Tajný život domácich mazlíčkov. Čo ale oceňujem sú aj temnejšie scény, sexuálne vulgárna korytnačka, killer mačiatko a Batman v podaní Keanu Reevesa. Občas som sa zasmial. Občas krútil hlavou. Na jedno zhliadnutie úplne v pohode záležitosť, ale treba mať na pamäti, že aj napriek niektorým dospelejším scénam, je to stále výrazne ladené na detského diváka. Teraz už len dúfať, aby Batmanovi nikto nezabil psa. ()

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"DOUFÁM, ŽE TO JE LICENCOVANÁ HRAČKA, JINAK MI HRÁBNE." Občas celkem slušnější hláška, pár frků, ale jinak spíš vyloženě pro děcka (logicky), pro dospělého snad jen pro tu pestrou paletu známých hlasů - v mém případě bylo tím pomyslným klíčovým zrníčkem na miskách vah rozhodnutí, jestli si to vůbec pustit, vokální obsazení Keanu Reevese do role Batmana (tady je potřeba říct, že natočit svůj příspěvek mu dalo zabrat kolik? 5 minut?). I animace mi přišla taková standardní, nic, z čeho bych se vyloženě posadil na prdel. 50% ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

S prižmúrenými očami dávam aj tu štvrtú a to hlavne preto, lebo som fanúšik DC komiks a tato super liga zvierat mi prišla vtipná, plná nápadov a po dlhej dobe konečne animák, pri ktorom som sa moc nenudil, ale viac bavil. Kludne by som si dal aj pokračovanie. P.S: Za titulkami sú dve scény. 75% - 4* ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ako zoznamovačka malých a menších so superhrdinami z DC Comics, to celkom funguje. Až by som mohol tvrdiť, že to je tá najlepšia cesta. Dospelí, ak sa im to podarí, s kľudom odignorujú detinský mód a myslím, že aj oni budú mať tým pádom o zábavu postarané. Silnejší priemer dnešnej animovanej tvorby. ()

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Obrovská prasnice stojící na mrakodrapu?! Klasická tématika o nevšímavých páníčcích ozvláštněná superhrdinským prostředím nabízí pár podařených vtipů, dobře odsýpající akci a docela infantilní zápletku. Hlavní záporačka je řádně psychopatická a nesourodá banda hrdinů docela baví. Nic významného, nic extra špatného. Slušná zábava pro malé fanoušky zvířátek a DC. P.S: Potitulková scéna je hodně na sílu. Black Adamův pes je vlastně dost nesympatický. Jestli bude i ve filmu tak do kina nejdu. :D ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (9)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková a potitulková filmová scéna. (Rominator)
  • V komiksech je Merton tradičně mužskou postavou, v tomto filmu byl změněn na želvu ženského pohlaví. (LUKICKK)
  • V jedné scéně zastaví Krypto lupiče tím, že nadzvedne jejich zelenou dodávku – tento výjev odkazuje na obálku „Action Comics #1“ z roku 1938, ve kterém se poprvé objevila postava Supermana. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama