Reklama

Reklama

DC Liga superzvierat

  • Česko DC Liga supermazlíčků (viac)
Trailer 7

Superpes Krypto a Superman sú nerozluční priatelia, ktorí zdieľajú rovnaké superschopnosti a bok po boku bojujú proti zločinu v Metropolise. Keď Supermana a zvyšok Justice League unesú, Krypto musí presvedčiť zvieraciu bandu z útulku – psa Acea, prasa PB, korytnačku Merton a veveričku Chipa – aby ovládli svoje nové superschopnosti a pomohli mu zachrániť superhrdinov. (Continental Film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 7

Recenzie (89)

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"DOUFÁM, ŽE TO JE LICENCOVANÁ HRAČKA, JINAK MI HRÁBNE." Občas celkem slušnější hláška, pár frků, ale jinak spíš vyloženě pro děcka (logicky), pro dospělého snad jen pro tu pestrou paletu známých hlasů - v mém případě bylo tím pomyslným klíčovým zrníčkem na miskách vah rozhodnutí, jestli si to vůbec pustit, vokální obsazení Keanu Reevese do role Batmana (tady je potřeba říct, že natočit svůj příspěvek mu dalo zabrat kolik? 5 minut?). I animace mi přišla taková standardní, nic, z čeho bych se vyloženě posadil na prdel. 50% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ako zoznamovačka malých a menších so superhrdinami z DC Comics, to celkom funguje. Až by som mohol tvrdiť, že to je tá najlepšia cesta. Dospelí, ak sa im to podarí, s kľudom odignorujú detinský mód a myslím, že aj oni budú mať tým pádom o zábavu postarané. Silnejší priemer dnešnej animovanej tvorby. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Keď je Liga spravodlivých v nebezpečenstve, je treba povolať ešte väčší kaliber. Niekoho, kto bude schopný našich hrdinov zachrániť a dostať ich z celkom nepríjemnej situácie. Budú to Avengeri, kto zachrání svojich najväčších konkurentov? Nie. Miesto toho sa do záchrany sveta pustí Supermanov pes Krypto a niekoľko ďalších domácich zvierat z útulku, ktorí pomocou oranžového kryptónu získajú superschopnosti. "DC League of Super-Pets" podľa mňa nie je nejakým super výnimočným filmom, no na druhú stranu je to podľa mňa niečo, čo ocenia mladší diváci. A samozrejme aj milovníci animákov. Je tu niekoľko dobrých vizuálnych gagov, postavy sú sympatické a je treba povedať, že náš zloduch Lulu je podľa mňa dobre spracovaná. Dokonca by som mohol povedať, že jej aj istým spôsobom rozumiem. Ale pokiaľ od toho čakáte niečo dospelejšie, myslím si, že v prípade tohto filmu trošku narazíte. Za najlepší moment považujem fakt, že najobľúbenejšou hračkou Krypta je gumený Bruce. Čo tak neajko asi asj odzrkadľuje, aký vzťah majú vlastne medzi sebou Clark s Brucom. Je to vtipné. A potom je tu ešte jedna scénka, čo mi zapasovala a to je rozhovor medzi Kryptom a Aceom. A aby som bol celkom úprimný, tak Kevin Hart mi tu ako hlas pre neho vysoko pasoval. Animácie sú pekné, akcie je tu dosť, atmsoféru to má a myslím si, že v jadre to prináša pohodový príbeh pre celú rodinu. Takže v kľude do toho. Títo miláčikovia sú tú chvíľku vášho času zaslúžia. Hodnotenie: B ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Lepšie ako Justice League a možno aj lepšie, ako Justice League Snyder´s Cut. Ale stále priemer, čo niečo hovorí o spomínaných filmoch. Fajn nápad, ktorý je ale zasadený do generického naratívu a tak neposkytuje taký prekvapivý divácky zážitok ako napríklad Spider-manove multiverzum. Niektoré fóriky potešia, ale väčšina postmoderných odkazov mi skôr liezla na nervy, čo je ale dané aj tým, že už dávno nie som cieľovou skupinou. Tu ma ale zase napadá, prečo potom ten animovaný Spider-Man mohol byť tak super. Keď Superman inak, tak radšej Red Son. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

V prvních 30 minutách neskutečná parodická smršť hlášek, gagů a utahování si nejen ze Supermana ale i z ostatních DC hrdinů. Posléze už to co do humoru trochu zvolní, přichází na řadu taková ta klasika - záporák, budování týmu, akce a nechybí ani trocha emocí v podobě dojemného flashbacku. Po celou dobu se to ale drží v dobrém tempu, s parádními postavami, skutečně vtipnými hláškami, které spíše než na děcka míří na znalce DC komiksů, potažmo jejich adaptací. Příjemné překvapení, té modré je škoda. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (9)

  • Při tvorbě postav se návrháři Mayumi Nose a Matt Williamês nechali inspirovat animovaným seriálem Super Friends (od r. 1973). Architektura města Metropolis pak vychází ze stylu Art Deco. Dále se tvůrci inspirovali výtvory ilustrátora Josepha Christiana Leyendeckera. (fiLLthe3DD)
  • Po filmu LEGO® Batman (2017), který byl uveden pět let předtím, se jedná o druhý film skupiny Warner Animation Group v koprodukci s DC Entertainment. (LUKICKK)

Reklama

Reklama