Reklama

Reklama

Cuphead na scénu! - Série 3

(séria)
Ukážka z filmu

VOD (1)

Epizódy(11)

Obsahy(1)

Spousta hloupostí, strašidelné zážitky nebo vánoční atmosféra? Kluci se v téhle řadě rozhodnou přelstít samotného ďábla a nadělají po celém městě pořádnou paseku. (Netflix)

Videá (1)

Ukážka z filmu

Recenzie (4)

vyfuk 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V mnoha ohledech to samé. Tupé příběhy, tupá rozuzlení a takové nijaké motivy. V něčem až moc dětinské a pak pro změnu drastické a divné. Poslední díl by byl dobrý epilog. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neviem, či je to tým, že som tretiu sériu pozeral hneď po druhej, ale prišla mi slabšia. Alebo ma aspoň nestrhla tak, ako tá predchádzajúca. Viem, že teraz si budem protirečiť s tým, čo som písal minule. Pretože minule som mal pocit, že bolo málo diabla. Tentoraz ho bolo zase až moc. Nechápte ma zle, je to zábavný antagonista, ale Cuphead hra predstavila mnoho zaujímavých postáv, ktoré nedostali v seriáli  šancu. Aby som ale nekritizoval, je tu pár fajn epizód, odhalí sa Chalicina minulosť (ktorá je celkom temná) a finále bolo zábavné. Grafiku a animáciu ani nemusím spomínať, tá je stále dokonalá v tom, ako skladá poctu starým animákom. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cuphead s Mugmanem stále drží laťku dost vysoko, takže i ve třetí sérii jde o bláznivé a roztomilé minipříběhy stylizované jako staré grotesky a co je ze všeho nejdůležitější, mnohem víc prostoru dostává nejlepší postava - ďábel....75% ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama