Reklama

Reklama

Kate McQueanová (Cindy Crawford) je mladá, krásna a úspešná advokátka. Ani to ju však neuchráni pred nebezpečenstvom, keď sa pri prejednávaní celkom rutinného obchodu pre kubánskeho boháča Emilia Juantorenu (Miguel Sandoval), celkom náhodou dostane na stopu obrovskej krádeže. Tá je prácou bandy bývalých elitných agentov KGB, ktorí po rozpade Sovietskeho zväzu pod vedením zabijaka Ilyu Kazaka (Steven Berkoff) vstúpili do služieb zločinu. Nič netušiaca Kate len náhodou unikne prvým pokusom o atentát, a potom ju detektív Max Kirkpatrick (William Baldwin) ukryje na tajnom mieste. Žena si však objedná telefónom pizzu a nechtiac tak prezradí svoju skrýšu Kazakovi, ktorý pracuje s najmodernejšou technikou a zachytí jej kreditnú kartu. Maxovi sa podarí útok vrahov odraziť a dostať Kate preč. Pokúsi sa spojiť s FBI, ale vzápätí sa ukáže, že dvojica nemôže nikomu dôverovať. Napriek všetkým prekážkam, Kazakovým vycvičeným mužom i špičkovej technike, sa dvojici podarí nielen unikať ďalším útokom, ale aj odhaliť, kto a prečo chce vlastne Kate zabiť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (142)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Vnútorne tak trochu cením odhodlanie a zapálenosť Andrewa Sipesa natočiť celovečerný film len za tým účelom, aby svetu podaroval darček v podobe vyzlečenej Cindy Crawford v milostnej scéne s tým najhorším hercom na planéte, zabalenej v jednom z najdementnejších filmov deväťdesiatok (čo je rozhodne na pováženie, nakoľko mám komplet schrúmanú rež. filmografiu Andyho Sidarisa). A že inému dôvodu na natočenie sa nedá veriť vtipne nabáda aj to, že Sipes predtým a ani potom už nič iné nenatočil :D Cením ale zasadenie do Miami, scénografa, veľa dažďa a nefalšovanosť toho, že toto je tak 90s snímka ako len 90s snímka môže byť, inak beznádejná stoka. Horší film toho roku bol údajne len It's Pat, čo znamená len jedno – idem rovno naň. A nech už radšej konečne vyjde tá doku miniséria (aj) o Cindy, lebo to trojročné čakanie je čistá mizéria. (29.4.2021) (9.6.2023) ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Coby akční thriller je tento film vážně slabota, s tím musím samozřejmě souhlasit. Ty akční scény, přestřelky, pronásledování a výbuchy – oku snad i trochu lahodící a v mnoha případech tady haprovala logika asi stejně tak, jako napůl zapnutý vibrátor v kabelce Cindy Crawford. Taky patřím k těm, kterým se za mlada tahle samice opravdu hodně líbila a poprvé se na to díval hlavně kvůli ní. Když to dávali nedávno v televizi, vydržel jsem do oné žhavé scény ve vlaku a pak jsem usnul. Protože co se zápletky týče, tak se člověk vážně musí dost namáhat, aby u toho neusnul… ()

Reklama

Ad4mson 

všetky recenzie používateľa

Asi takhle. Tenhle film je v první řadě neskutěčně neumětelské řemeslo, tudíž se Sipesovi rozpadá pod rukama. Za druhé, scénář je neskutečně tupej a nemůžete tedy očekávat nějaké originální řešení krizových situací. Scéna v hotelu budíž příkladem. Proč tedy tří hvězdičky? Ta první za Cindy, která je fakticky kus (i když neumí hrát) a druhá za skvělý hudební doprovod od Marka Manciny. Úvodní "main title" s běžící Cindy je vynikající. Jinak tedy stěží průměr. ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Uz upoutavky lakaly hlavne na lechtive sceny s hlavni hrdinkou (Cindy Crawford), coz je logicke, protoze ji to slusi a pevne telo ma taktez. Jenomze premisa filmu je neoriginalni, lepe receno je divak postaven pred velmi predvidatelny sled udalosti, ktere jsou navic nezajimave podany onomu dychticimu tvorovi. Beckovitost z toho jen zari. 40% ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Mark Mancina: 1. Main Theme (2:22) ,2. At Home (0:41) ,3. Explosion (0:57) ,4. Searching For Kathryn (1:16) ,5. Target Found (3:09) ,6. Ambush (0:53) ,7. Discussion At The Hotel (2:37) ,8. Resting (0:55) ,9. Getting Information (0:36) ,10. Electronic Search (1:45) ,11. Escape From The Train (2:04) ,12. "Give Me Your Best Shot" (1:59) ,13. Surprise Attack (1:14) ,14. Final Confrontation (1:34) ,15. End Credits (4:43) ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (7)

  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)
  • Ve scéně v garážích, kdy dojde ke vraždě policisty, je v jednom ze záběrů vidět krev na okénku spolujezdce ještě dříve, než ke konfliktu dojde. (Ondrasss)
  • Hlavnú úlohu advokátky Kate McQueen mala stvárniť ryšavá Julianne Moore, nakoniec však rolu dostala Cindy Crawford. (Fabrinka)

Reklama

Reklama