Reklama

Reklama

Túžba smrti 3

  • Slovensko Prianie smrti 3 (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul Kersey (Charles Bronson) sa vrátil do New Yorku na pozvanie spolubojovníka z čias kórejskej vojny, ktorého okolie je terorizované bandou surových mladých gangstrov. Svojho starého priateľa však nachádza zavraždeného. Kersey sa rozhodne zastaviť chuligánsku vlnu násilia a vrátiť pokoj do ulíc pre ľudí, ktorí tu žijú. Po zuby ozbrojený vyráža do mestskej bojovej zóny s odkazom pre každého výrastka okolo: Poďte a dostaňte ma. Alebo to aspoň skúste! Prevaha proti Kerseymu je obrovská. Ale s nadšenou podporou suseda zavraždeného priateľa (Martin Balsam), so zapáleným záujmom ilúzií zbavenej obhajkyne (Deborah Raffinová) a s tichou podporou šéfa polície (Ed Lauter) berie Kersey spravodlivosť do svojich rúk. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (115)

Pekisan 

všetky recenzie používateľa

Proste akcnak z 80. rokov. Bud to beries s nadhladom a bavis sa alebo vidis aka je to uberblbost. Bronson je asi najmenej sympaticky antihrdina vsetkych cias aj kvoli tomu, ze vlastne nic nehovori, takze na koolove hlaskovanie mozme zabudnut. Pokial ide o celu seriu, tak opat nastal posun niekam inam. Neviem ci k lepsiemu, ale zmena byva vzdy prislubom novych napadov (protitankova pest?:))). ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Přání smrti 3 : Kersey se vrací. A návrat je to vskutku stylový. Pokud by v dnešní době vzikl v nějaké nezvladatelné městské čtvrti problém, není nic snadnějšího než tam poslat našeho hrdinu. Ve 3. díle si už tvůrci vůbec nedělají hlavu s tím aby jeho řádění nějakým způsobem kryli, ale rovnou rozpoutají občanskou válku. Chvílemi závěr připomíná koncovky Policejních akademií. Počet sejmutých lumpů spočítat opravdu nešel, protože jsou zde scény kdy jsou gangsteři pokropeni kulometem. 30% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $9miliónovTržby USA $16,116,878Tržby Celosvetovo $16,945,171║ Tak tretia likvidačná seanca už bola troška nad normu prestrelená, hlavne záverečná pouličná vojna proti všetkým hnilým típkom z ulice. Už len také akčné bezhlavé béčko. /40%/ ()

Rattlehead 

všetky recenzie používateľa

Ano, uznávám, žádné veledílo světové kinematografie to není. Ovšem tento film patří mezi kulty mého dětství a i dnes mě neskutečně baví. Sledovat bandu důchodců, jak bojují s pouličním gangem, je ohromná zábava. Navíc naprosto rozumím poselství filmu, které je v dnešní době muslimských no-go zón, které v Evropě rostou jako houby po dešti, opět velice aktuální. Jak s touto rostoucí kriminalitou bojuje EU ? Odzbrojuje občany a kecá něco o toleranci. Tento film je zkrátka nadčasový... Dále oceňuji hudbu, kterou složil Jimmy Page, legendární kytarista Led Zeppelin. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Ve finále strašně vtipný film. První hodina je vyloženě nuda. Bronsona to, zdá se, už nebaví a ani na to nemá. Jenže v poslední půl hodině se rozjede neuvěřitelný tupý vraždění. Bronson chodí po městě s kulometem, s Magnumem, a kosí to ne jak Rambo, ale jako Topper Harley. Nepřátelé mu vbíhají do ran, jeho jako zázrakem nic netrefí a když dojdou náboje, vystřelí bosse gangu ze 2 metrů bazukou. Finále fakt nemělo chybu, díky němu film není takový propadák, jako se ze začátku zdál. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (24)

  • Auto, ktoré si Paul (Bronson) kúpil ako návnadu na výtržníkov, bolo Cadillac Seville z roku 1976. (m.a.t.o.)
  • V rozhovore pre The Stage z roku 2019 herečka Marina Sirtis hovorila o svojej účasti na tomto filme, keď sa jej pýtali na hnutie #MeToo. Povedala: „Viem, že o mŕtvych sa nemá zle hovoriť, ale dúfam, že Michael Winner hnije v pekle. Bola som dotlačená do toho, aby som hrala v scéne znásilnenia úplne nahá. Necítila som sa vo svojej koži, no nepovedala som nič. Bolo mi totiž vysvetlené, že ak tú scénu nenatočím, už nikdy nebudem hrať, a ja som nechcela, aby nejaký idiot, ktorý sa nevedel správať, zničil sen, ktorý som mala od svojich troch rokov." (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama