Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Policajný vyjednávač Dano Andrik sa snaží zabrániť rodinnej tragédii. Zúfalý otec okrem seba vážne ohrozuje aj dve deti. Napriek príkazom nadriadených sa vyjednávač riadi vlastným pocitom a riskuje. Rozhodne sa správne? Minister obrany má naplánovanú účasť na samite V4. Jeho ochranka však zlyhala, minister sa stal obeťou únosu. Hlavným podozrivým je jeho syn Miloš. Súčasťou neskoršej rukojemníckej drámy súvisiacej s ministrom obrany je aj Lena, tehotná priateľka vyjednávača Dana. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa pichta k tomuto seriálu (3)

Episode 1 (2022) (E01) 

Dobre ma to namotalo. Príbeh, obsadenie, dobre výkony hercov. Jedine ten zvuk trochu slabý,zle rozumieť postavam. Inak ma to oslovilo ()

Episode 2 (2022) (E02) 

Opäť sa ukazal problém, do ktorého sa dostal hlavný hrdina. Tentoraz islo o jeho rodinu. S napätím som sledova dramu až som sa vžil do situácie. Napato idem pozrieť ďalší diel. ()

Episode 3 (2022) (E03) 

Stále sa to naťahuje a prekážky sú neprekonatelne. Co mi vadi, že pri kardiochirurgickej operacii nemaju ani ruska, len plexisklo?? To co je? Z medicinskeho hladiska to dosť zaostáva, ale keď si to nevsimas, tak je to dobre ()

Reklama

Reklama