Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Komediálna séria Michala Suchánka o partii odkvitnutých šampiónov a ich snahe o návrat na športový vrchol. Dej seriálu sa točí okolo skupinky priateľov, ktorí pomaly začínajú prichádzať o ambície, mladú energiu aj o zdravie. V spomienkach sa upínajú k zlatým časom, keď v hlbokých deväťdesiatych rokoch ich tím vyhral šampionát v Národnej hádzanej. V športovej disciplíne, ktorá je upravenou, českou verziou tradičné hádzanej. Športu, ktorí mnohí – a najmä hrdinovia nového seriálu – považujú za jeden z najväčších prínosov Česka, respektíve Československého sveta. Letargické plynutie času v malomeste sa preruší, keď príde pozvánka na svetový šampionát veteránov Národnej hádzanej na Slovensku. Odkvitnutí hádzanári tak musia zabudnúť na rutinu i pohodlie, začať trénovať a celkovo sa dať trochu dohromady. Lopta v ruke a predovšetkým celoživotné kamarátstvo prevedie svojráznu partičku neľahkou cestou na svetový šampionát. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie používateľa Marze k tomuto seriálu (3)

Národná hádzaná (2022) 

Zleniveli vesnicti zoufalci docela bavi. K tomu funguje drobnokresba prostredi s kadernictvim, kam si lide chodi povidat. Humor je zalozen na zapadakovskem videni sveta. Hodne scen je ale zbytecne protahovanych. ()

Trénink (2022) (E02) 

Kvalit okresniho preboru to nedosahuje. .Ale provincni videni sveta vytvari humor. ()

Semafor (2022) (E03) 

“Mohl bys cestovat, treba na Moravu“, “To je dobry, kdyz jsem z Opavy“ ()

Súvisiace novinky

Na Voyo míří tým opotřebovaných házenkářů

Na Voyo míří tým opotřebovaných házenkářů

25.03.2022

Voyo svým předplatitelům od 25.3.2022 nabídne každý pátek dvě epizody nového komediálního seriálu ze sportovního prostředí, Národní házená. Děj osmidílného seriálu se točí kolem partičky značně… (viac)

Reklama

Reklama