Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsaťdvaročný, viac-menej detinský nedoštudovaný právnik Sonny (Adam Sandler) býva so svojím spolužiakom, právnikom Kevinom (Jon Stewart) v spoločnom byte. Nemá žiadnu predstavu, čo so životom a robí všetko pre to, aby nemusel nič robiť. To sklamalo nielen jeho rodičov, ale aj priateľku Vanessu natoľko, že sa s ním rozhodla rozísť. Kevinova priateľka Corinne naopak rada príjme ponuku na sobáš a odchádza s Kevinom na dlhú služobnú cestu do Číny. Hneď na druhý deň však privedie mladý muž do ich bytu 5-ročného chlapca Juliana a odovzdá prekvapenému Sonnymu list, z ktorého vyplýva, že chlapec je Kevinovým synom. Sonny sa teda musí o chlapca postarať a situáciu chce využiť na to, aby presvedčil Vanessu o svojej zodpovednosti. Zvládnuť malého chlapca sa síce zdá byť nad jeho sily, ale Sonny vždy nájde spôsob, ako situáciu zachrániť. Postupne sa mu rola otca začne páčiť a navyše sa prostredníctvom chlapca zoznámi s Laylou (Joey Lauren Adamsová). Lenže potom sa objaví zástupca sociálneho úradu, ktorý zistil, že Sonny nie je Julianovým otcom a chlapca mu odoberie. Sonny sa rozhodne bojovať o to, aby mu bol chlapec, ktorého matka zomrela na rakovinu, zverený do starostlivosti. Študuje právnické knihy a s pomocou priateľov právnikov sa pripravuje na súdne pojednávanie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Upřímně moc dobře nechápu, proč zrovna kvůli týhle roli dostal Sandler "ocenění" za nejhoršího herce. Žádnej hereckej koncert se nekoná, ale občas se Sandler do nějaký role hodí a na jeho komedii se dá koukat, což platí i v tomhle případě. Škoda průměrnýho scénáře - nezodpovědnej třicátník bez rodičovskejch zkušeností, starající se o pětiletý dítě, byl námět, kterej sliboval rozhodně větší zábavu. O ultra patetickym proslovu u soudu snad radši uplně pomlčim, ale aspoň, že závěr nebyl ve všech ohledech vyloženě hollywoodskej. Plus dávám ještě za herce v menších vedlejšíh rolích (Schneider, Buscemi). Průměrná komedie, která spolehlivě na jeden volnej večer zabaví. ()

Domas88 

všetky recenzie používateľa

Velká slabota a na Sandlera trapas. Jediná výhoda je, že to rychle utíká a je krátký, tenle film, ale asi i to, že je tak krátký, dělá chybu v tom, jak moc rychle všechno vysvětlí. Zničeho nic je tam kluk, pak se začnou mít rádi "syn a táta", táta se zamiluje, bojuje o kluka a pak si ho vezme praví táta.. jak říkám nic moc.. moc rychlé na tak krátký čas.. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Celkom "v pohode" sandlerovka, ktorá ale stále cieli najmä na prvú signálnu. Možno je to nakoniec dobre, pretože aj pri srdcerývnom závere sa okáže film zhodiť, keď zrazu všetci v súdnej sieni začnú telefonovať svojim otcom. To je scéna ako z Bláznivej strely a škoda, že ich nie je viac. Veľký tato je ten typ komédie, pri ktorej ste radi, že ju pozeráte osamote, pretože sa nemusíte hanbiť, že sa na nej dokážete občas aj zabaviť. Ale pozor, nič pre mileniálov, obsahuje aj homofóbne fóriky a ako vieme, Friends sa už stali neželaným tovarom dnešnej mládeže. 50% ()

zero_zelo 

všetky recenzie používateľa

pravdou je, že filmů s podobným námětem tady bylo už dost, ale rozhodně nemůžu řict, že sem se u nich bavila víc. nebo míň. u každýho jinak a tenhle mě bavil dost. a to sem ho viděla pro jistotu víckrát, jestli náhodou nejsem poblouzněná momentální situací. bavil mě vždycky. a na sandlera musím říct, že mi tam docela sednul, takhle si ho klidně dovedu představit, bylo to přirozený. ()

Kukolar 

všetky recenzie používateľa

Ako tu už niektopísal, typická Sandlerovka. Sandler sa vybral cestou chrlenia filmov, žiadne charaktery, blbé dialógy, plytké postavy a príbehy, príprava na rolu žiadna, klišé, trápnosť, debilita v štýle len tak niečo natočíme a uvidíme. Pre toto Sandlerove filmy nepozerávam. Okolo umenia a filmovej tvorby jeho filmy ani nešli, preto je už asi 43 krát nominovaný na malinu. Nedivím sa. No prečo jeho filmy lákajú stále toľko ľudí fakt netuším. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • Manželka Adama Sandlera Jackie Sandler (Jackie Titone) si zde zahrála číšnici v baru. Je to první film, kde se objevila se svým manželem. (HappySmile)
  • Cole Sprouse a Dylan Sprouse přišli během natáčení o mléčné zuby a musely jim být dočasně pořízeny náhradní. Dylanovi zub vypadl uprostřed záběru. Ke konci filmu potom Sonny udělá poznámku o chybějícím zubu. (HappySmile)
  • Na Rotten Tomatoes má film ke dni 5.1.2012 pouze 40 kladných procent. (Terva)

Reklama

Reklama