Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (241)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Naprosto ultimatni komedie, kterou srazi jen zbytecne dojemnej zaver. Pribeh je docela v pohode, ale o ten tu tak nejde, jde tu o vtipky a tentokrat tu jsou prakticky neustale a vetsinou hodne brutalni. Navic Sandler s priblblym vyrazem a omrzlou nohou je fakt hodne dobrej a i ostatni stoji za pozornost, hlavne uchylnej John Turturro a neskutecne brutalne nalicenej Steve Buscemi. Skoro celou dobu sem se smal, takze primhourim oci za ten zaver a dam plny hodnoceni. ()

Lord Fuck odpad!

všetky recenzie používateľa

Jsou filmy u kterých si musíte položit otázku "proč se ten film vlastně točil" a tahle "rádoby komedie" je tomu zdárným příkladem. Stupidní pokusy o vtipnou situaci střídá druhou a já nevěřim vlastním očím. Ze slibnýho námětu se rázem stane brak všech braků. Nechápu jak movie mohl dát 4 hvězdy. Tos u toho filmu musel bejt totálně zhulenej. Fakt hnus!! ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler aka dobrácky Mr Deeds a jeho čierna noha útočia na naše bránice a dá sa povedať, že triafajú do "čierneho". Takýchto "náhodných" milionárov máme dosť aj v našich krajinách, len väčšinou nie sú až tak charitatívne založení, ako Mr: Deeds... Jedna hviezda naviac bude za škuľavého Steva Buscemiho, ktorého som tu vážne nečakal. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Typická sandlerovka se všemi, především negativy, z toho plynoucími. Vesměs funguje pouze sociálně-citová a romantická rovina, byť v té nejprimitivnější a nejšablonovitější formě, humor v drtivé většině nikoli. Opět hromada úmyslně přehnaných, ale nepovedených úletů, které jsou úplně mimo mísu (černá noha???). Winona Ryder je k sežrání. ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

Snaha o co možná největší zábavu, je nejbližší charakteristika tohohle filmu. A nutno říct, že se to tvůrcům (kupodivu) podařilo. Kdo se chce pobavit (i když se mírně trapným chvilkám nevyhne) a zasmát u chvílemi klasicky "sandlerovských" vtípků, pak nebude zklamán. Winona je sice chvilkama "kožená", ale John Turturo vám vše bohatě vynahradí :) ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)

Reklama

Reklama