Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (239)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Usmievavá komédia na staré dobré téma: ako malý človek k veľkým peniazom prišiel (Dedičství aneb...). Filmík celkom milučký, ladený do rodinného duchu, tak aby bol pre všetkých, až na to že je celkom neoriginálny a ani ten humor mi moc nesadol. Viac ako na pár vylúdených úsmevov do polovičky filmu, keď som poslušne zalomil sa nezmohol. A mám takú vnútornú vnemu, že som o nič neprišiel. ()

IvcaSammet 

všetky recenzie používateľa

Něco mezi třema a čtyřma hvězdičkama ... Typická Sandlerovská komedie, typicky naprosto nesmyslná a typicky zábavná ... Herecké výkony byly skvělé, postavy věruhodné ... Občas sice to sice trošku přehnali s tou 'romantikou', ale s tím se u Sandlerovských komedií musí počítat ... Taky bych ráda vypíchla sice velmi malou a nevýznamnou roli Roba Schneidera, která byla naprosto vynikající a přesto, že na plátně nestrávil víc než minutu, dokázal mě skvěle pobavit a rozesmát, jak to dokonale umí. ()

Reklama

cross 

všetky recenzie používateľa

Co si budeme povídat. Tahle komedie je stejně předvídatelná, neoriginální, tupá a výpočítavá jako většina Sandlerových filmů, ale...Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál a když film končil, neměl jsem pocit absolutně promarněných devadesáti minut.A navíc, John Turturro a Steve Buscemi se mi ve svých rolích opravdu líbili! ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

AAAAaaaaaa... Ja toho Sandlera tak neznášam. Je to stupídny herec bez štipky talentu. Čo sa stane keď dáte primitívovi úlohu prostého primitíva? Odpoveď: Primitívnosť. Dajte mu balík prachov pošlite ho do mesta a nafrnkne si prvú (ako to povedať slušne) čo mu vbehne do cesty. Hviezdu dávam foot-fetišistovi komorníkovi, ktorí je podľa mňa najvydarenejšia postava filmu. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Původní film ze 30. let jsem neviděl, jistojistě ale neobsahuje tolik bizarních postaviček jako tato adaptace z počátku tisíciletí. Náhodný milionář stojí a zároveň i padá právě na těchto postavičkách a situacích, do nichž se dostávají. Většina obyvatel z Deedsova městečka - snad až jen na bodrou a bytelnou pomocnici z pizzerie v podání Conchaty Ferrell - byla více či méně mimo; newyorské osazenstvo na tom však nebylo o moc lépe - zde mě ale bavil "mistr zjevování a mizení" Emilio s tváří Johna Turturra. Dobráctví hlavní postavy s veskrze snesitelným Adamem Sandlerem působí místy křečovitě, podobně asi jako zmatená podlost Winony Ryder, nicméně jejich vztah vypadal celkem miloučce. Tak či onak, je právě tento obskurní vibe, kterým Brillův snímek překypuje, hlavním důvodem, proč se jednou za čas k Náhodnému milionáři vracím. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)

Reklama

Reklama