Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (241)

tron 

všetky recenzie používateľa

"Slečna, netušil som, že ste akcionárka!" - "Je toho evidentne viac, čo netušíte, napríklad ako si vytrhať obočie." Mám rád Adama Sandlera a nechápem, ako sa niekomu nemôže páčiť len z princípu. O jeho IQ nič neviem a nie som s ním v rodinnom vzťahu, napriek tomu je si sympatický a niektoré jeho filmy ma dodnes riadne bavia. Problém s niekoľkými jeho filmami tak paradoxne nie je v tom, že sú sandlerovské, ale že sandlerovské nie sú - a to je bohužiaľ i prípad PÁNA DEEDSA, ktorý je napriek pár typicky sandlerovsky bizarným postavičkám (Steve Buscemi) skrátka a dobre príliš obyčajný, nudný, nezáživný... a už som počul lepšie záverečné motivačné filmové preslovy. ()

PALINO 

všetky recenzie používateľa

Ak sa na film pozriem ako na jeden zo sandleroviek, musím vysloviť skôr pozitívne hodnotenie. V žiadnom prípade sa nejedná o vynikajúcu komédiu, no občas dokáže vyvolať aj viac ako len mierny úsmev. Adam Sandler, nech sa na mňa nehnevá, je miestami trápny a podáva rovnaký výkon i stvárňuje podobný typ postavy na aký sme zvyknutí z jeho predošlých filmov. Vcelku príjemným spestrením filmu je škuľatý Buscemi a John McEnroe. A samozrejme nesmie chýbať ani Rob Schneider v cameo úlohe. ()

Reklama

filip289 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia pohodová Sandlerovka ako stvorená na víkendové popoludnie. Áno, určite sa dalo z toho vyždímať viac, Deeds je miestami až taký dobrák, že to pôsobí neprirodzene. Ale aj tak je to veľmi sympatický, vtipný film so skvelými hercami aj vo vedľajších úlohách (Torturro, Avari aj Conchata Ferrell a najmä ŠKÚĽAVEC BUSCEMI) a je to ideálna oddychovka. ()

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Jedním slovem- Pohoda. Pohodové tempo, pohodový přístup. Nečekejte žádné převratné nápady, scénáristické piruety nebo oskarové výkony. To vše veskrze obyčejné, průměrné. Ale ten klídek z toho čiší a já se bavil tak akorát, úměrně tématu. Winona byla výborná a můj oblíbenec Turturro si zahrál pěknou roli komorníka. Takto si představuji nenáročnou zábavu pro náročného diváka....70% ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Typická sandlerovka se všemi, především negativy, z toho plynoucími. Vesměs funguje pouze sociálně-citová a romantická rovina, byť v té nejprimitivnější a nejšablonovitější formě, humor v drtivé většině nikoli. Opět hromada úmyslně přehnaných, ale nepovedených úletů, které jsou úplně mimo mísu (černá noha???). Winona Ryder je k sežrání. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Okrem New Yorku a Kalifornie pracovali filmári aj v mestečku New Milford v štáte Connecticut. (MikaelSVK)
  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama