Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (241)

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Tohle mi sedlo, Sandler s výrazem a chováním prosťáčka je fuckt k nakousnutí, tohle mu sluší vždycky. Scény zuřivého mlácení do černé nohy a záchranná hasičská akce koček všech barev a podob nemají ve svém žánru obdoby (Mohl bys mi to vyndat z nohy, jsem tady trochu přibitej)☺. Sice mi tam ta kleptomanka trošku dost vadila, ale budiž, Sandler je naštěstí spolehlivý tahač sám za sebe, takže o zábavu nebylo nouze. John McEnroe příjemným zpestřením. Prostě a jasně Sandlerovka jak vyšitá bílou nití na černém plátně. ()

IvcaSammet 

všetky recenzie používateľa

Něco mezi třema a čtyřma hvězdičkama ... Typická Sandlerovská komedie, typicky naprosto nesmyslná a typicky zábavná ... Herecké výkony byly skvělé, postavy věruhodné ... Občas sice to sice trošku přehnali s tou 'romantikou', ale s tím se u Sandlerovských komedií musí počítat ... Taky bych ráda vypíchla sice velmi malou a nevýznamnou roli Roba Schneidera, která byla naprosto vynikající a přesto, že na plátně nestrávil víc než minutu, dokázal mě skvěle pobavit a rozesmát, jak to dokonale umí. ()

Reklama

dr.fish 

všetky recenzie používateľa

Jedním slovem- Pohoda. Pohodové tempo, pohodový přístup. Nečekejte žádné převratné nápady, scénáristické piruety nebo oskarové výkony. To vše veskrze obyčejné, průměrné. Ale ten klídek z toho čiší a já se bavil tak akorát, úměrně tématu. Winona byla výborná a můj oblíbenec Turturro si zahrál pěknou roli komorníka. Takto si představuji nenáročnou zábavu pro náročného diváka....70% ()

panMartin 

všetky recenzie používateľa

K Sandlerovi jsem si velice rychle vypěstoval solidní averzi. Komedie na tisíckrát omleté téma. Některé skeče jsou sice povedené, ale celkově je film bez originálního nápadu, většinou jsou situace snadno předvídatelné. Až na pár světlých chvilek to nestojí za opakování. Takovému KLIKu se to nemůže rovnat ani ve snu. ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

Typický sandlerovský humor, ktorý sa mi oblúkom vyhýba. Niet tu nič, na čom by som sa mohla zasmiať. Sandler nie je žiadny úžasný herec, nehovoriac o ostatných. Postavy sú tak idiotsky napísané, až sa divím, že takíto scenáristi majú prácu. Príbeh a myšlienky majú určitý potenciál, no scenár a "humor" ho kvalitne zadupávajú. 45% ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)
  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)

Reklama

Reklama