Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (241)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Where Are You Going - Dave Matthews Band ,2. Sing - Travis ,3. Let My Love Open The Door - Pete Townshend ,4. Sweetest Thing - U2 ,5. Wrong Impression - Natalie Imbruglia ,6. Happy In The Meantime (remix) - Lit ,7. Island In The Sun - Weezer ,8. Friends & Family - Trik Turner ,9. Space Oddity - Adam Sandler & David Bowie ,10. Falling - Ben Kweller ,11. Go To Town - Counting Crows ,12. I've Seen All Good People - Yes ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát dávam o tú hviezdičku naviac prekvapivo za podarenú romantickejšiu stránku. Nie že by sa na tom nedalo zasmiať, humor je tu tiež na správnom mieste, ale rýchla romantická zápletka v mladom príjemnom podaní niekedy tiež nezaškodí. Je to taký pomyslený zvrat v Sandlerovej kariére modrých film. 75%. ()

Reklama

golfista 

všetky recenzie používateľa

Snaha o co možná největší zábavu, je nejbližší charakteristika tohohle filmu. A nutno říct, že se to tvůrcům (kupodivu) podařilo. Kdo se chce pobavit (i když se mírně trapným chvilkám nevyhne) a zasmát u chvílemi klasicky "sandlerovských" vtípků, pak nebude zklamán. Winona je sice chvilkama "kožená", ale John Turturo vám vše bohatě vynahradí :) ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Původní film ze 30. let jsem neviděl, jistojistě ale neobsahuje tolik bizarních postaviček jako tato adaptace z počátku tisíciletí. Náhodný milionář stojí a zároveň i padá právě na těchto postavičkách a situacích, do nichž se dostávají. Většina obyvatel z Deedsova městečka - snad až jen na bodrou a bytelnou pomocnici z pizzerie v podání Conchaty Ferrell - byla více či méně mimo; newyorské osazenstvo na tom však nebylo o moc lépe - zde mě ale bavil "mistr zjevování a mizení" Emilio s tváří Johna Turturra. Dobráctví hlavní postavy s veskrze snesitelným Adamem Sandlerem působí místy křečovitě, podobně asi jako zmatená podlost Winony Ryder, nicméně jejich vztah vypadal celkem miloučce. Tak či onak, je právě tento obskurní vibe, kterým Brillův snímek překypuje, hlavním důvodem, proč se jednou za čas k Náhodnému milionáři vracím. ()

filip289 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia pohodová Sandlerovka ako stvorená na víkendové popoludnie. Áno, určite sa dalo z toho vyždímať viac, Deeds je miestami až taký dobrák, že to pôsobí neprirodzene. Ale aj tak je to veľmi sympatický, vtipný film so skvelými hercami aj vo vedľajších úlohách (Torturro, Avari aj Conchata Ferrell a najmä ŠKÚĽAVEC BUSCEMI) a je to ideálna oddychovka. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (8)

  • Cameo rolu si vo filme zahral aj sám režisér Steven Brill, a to ako violista v Madison Square Garden. (MikaelSVK)
  • Modelová řada aut, které Longfellow Deeds (Adam Sandler) koupil svému městu na konci filmu, je Chevrolet Corvette (C5). (Steewe)
  • Ve 20. minutě zazní písnička „Island In The Sun“ od Weezer. (SONY_)

Reklama

Reklama