Reklama

Reklama

Narušiteľ

  • Česko Narušitel (viac)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

DaliX 

všetky recenzie používateľa

Spiegel vie ako má diváka udržať v napätí. Film je od začiatku rovnako stereotypný ako väčšina hororov až do chvíle, keď sa začnú objavovať prvé obete. A práve tu Spiegel tlačí na pílu viac ako som očakával a najmä aj preto, lebo sa dej odohráva len na jednom a tom istom mieste. Tým je supermarket a samozrejme likvidujú sa v ňom teenageri, čo si myslím nie je nič nové. Pôvodne to bolo za 4* ale prekvapivé rozuzlenie nakoniec plus žart s odseknutou hlavou a príjemný "Happy End" na konci moje očakávania prevýšili. ()

ArdathBay 

všetky recenzie používateľa

Zatím co kdesi v Evropě se bude psát historie, v USA si partička kolem Raimiho si v nočních hodinách točí Intrudera. Horror, který si na nic nehraje, účastníky to baví a mě též. Není to sice na převlečení spodního prádla, ale na strávení jednoho příjemného večera to bohatě postačí. Nepostrádá vtípky ( jedna z policejních hlídek ), explicitní záběry na zranění neslučitelná s životem, ale to nejdůležitější na horroru pokulhává. Modří už vědí... Konec Narušitele je velkým plusem P.S. A přijde i Brusíček. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Na svoju dobu slasher s nie najhorším gore. Nejde však o nič výnimočné ani originálne. Dejovo je to ako u tohto žánru býva zvykom pomerne jednoduché, chlapíkovi rupne v lebeni a začne vraždiť zamestnancov obchodu (niektoré vraždy sú pekný masaker, obchod ponúka rozmanité možnosti :D). Ku koncu sa to snažilo trocha zamiešať karty a prekvapiť (samozrejme neúspešne), snaha sa však cení. Ako chuťovka na niečo lepšie tento hororík nič nepokazí. 60/100 ()

Doudis19 

všetky recenzie používateľa

Za tyhle reklamní špíny by se mělo střílet. Člověk si sežene film kvůli Bruci Campbellovi, kterej je prezentován jako jedna z hlavních postav a realita je taková, že se objeví na posledních 20 vteřin. Ikdyž si nejsem jistej, jestli by Bruce vůbec dokázal pozvednout tak nudnou a neskutečně lacinou vyvražďovačku. A to mám Raimiovce a spol. docela rád. ()

Fox Mulder 

všetky recenzie používateľa

Slaboduchý béčkový slasher z konce 80. let od režiséra Scotta Spiegela (kamarád Sama Raimiho). Na první pohled je vidět, že Spiegel se snažil natočit dobrý krvavý slasher, ale moc se mu to nepovedlo. Některé uhozené scény střídají špatnými dialogy a tak to jde celý film. Jediný klad tento film má opravdu snad jen ty masakry, které jsou opravdu lahodné. Jinak Spiegele styď se, to si říkáš spolupracovník Sama Raimiho!!! ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (11)

  • Aj keď sa dej príbehu odohráva počas jedinej noci, je si možné všimnúť, že sa v obchode pravidelne menia čísla časopisu TV Guide. Film bol totiž natáčaný niekoľko týždňov v skutočnom obchode Bell v Kalifornii po skončení jeho otváracích hodín. (beso74)
  • V Itálii vyšel tento film pod názvem Terrore senza volto, což v překladu znamená Terror bez tváře. (Chatterer)

Reklama

Reklama