Reklama

Reklama

Narušiteľ

  • Česko Narušitel (viac)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

Fox Mulder 

všetky recenzie používateľa

Slaboduchý béčkový slasher z konce 80. let od režiséra Scotta Spiegela (kamarád Sama Raimiho). Na první pohled je vidět, že Spiegel se snažil natočit dobrý krvavý slasher, ale moc se mu to nepovedlo. Některé uhozené scény střídají špatnými dialogy a tak to jde celý film. Jediný klad tento film má opravdu snad jen ty masakry, které jsou opravdu lahodné. Jinak Spiegele styď se, to si říkáš spolupracovník Sama Raimiho!!! ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku mi film prišiel ako tupá sračka. Prvá vražda ma absolútne pobúrila! Všetko mimo kameru, ani kvapka krvi. Našťastie čim ďalej boli vraždy lepšie (aj keď nie veľmi dobré) a k tomu ich bolo dosť veľa. Ku koncu má film dokonca aj nejakú pointu a je celkom napínavý. Ale ináč je to úplne priemerný slasher a k tomu lacno spravený... 50%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Hodně slušné !! Pro mne asi zatím nejlepší osmdesátkový slasher, co jsem zhlédl ! Narušitel od 40 minuty nabere slušné tempo a vraždy přibývají a přibývají a jsou čím dál krvavější a originálnější,vrah je slušnéj psychouš a hlavní hrdinka je zdatná bojovnice !!:) Z dnešního pohledu za lepší 3*,ale přihmouřím oko a soucítím s minulostí. 70% ()

Han22 

všetky recenzie používateľa

Klasický slasher se vším všudy. Dlouhý rozjezd, hromadící se mrtvoly, jasný podezřelý který to určitě není a nakonec souboj poslední přeživší o život. Vraha i motiv jsem tipl, což při mých chabých deduktivních schopnostech svědčí spíše o mizerném scénáři než mé genialitě a úplné finále je naprosto stupidní. Ale abych nekritizoval, vraždy jsou opravdu povedené, člověk se až diví co všechno se v takovém marketu nachází. Kameraman tentokrát stydlivě neodvracel hlavu, takže je i na co koukat. A nápad, že někomu hrábne a půjde si zablbnout do nejbližšího Albertu mi při jejich "kvalitě" a "výborných službách" nepřijde tak nereálný .-) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Čírou náhodou sa mi po dlhých rokoch dostal do rúk titul na ktorý som už celkom zabudol. A pritom to bol jeden z prvých filmov, ktoré mi kedysi dávno otvorili cestu ku horrorovému žánru. Dnes už na mňa tento snímok tak silne nezapôsobil, ale rád som si ho pripomenul. "Narušiteľ" je starý béčkový americký slasher horror. V neveľkom, krachujúcom supermarkete po záverečnej začne vyčíňať psychopatický chladnokrvný vrah. Počas noci je zavraždených obzvlášť krutým spôsobom osem ľudí. Pôsobivá vyvražďovačka. *** ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (11)

  • Na obale z DVD vydania je uvádzaná Renee Estevez ako Jennifer, tú však v skutočnosti hrá Elizabeth Cox, Renee Estevez hrá jej spolupracovníčku Lindu. (beso74)
  • V Itálii vyšel tento film pod názvem Terrore senza volto, což v překladu znamená Terror bez tváře. (Chatterer)

Reklama

Reklama