Reklama

Reklama

Kobra 11 - Season 4 (1999) (séria)


Nebezpečná hračka (S04E11)

(epizóda)
  • Česko Nebezpečná hra (viac)

Obsahy(1)

Sven a Jonny sú korčuliari, ich najobľúbenejšou zábavou je vešať sa za nákladiaky a nechať sa veľkou rýchlosťou ťahať po ceste. Pri jednej z podobných akcií musí Sven naskočiť do nákladného priestoru, aby si zachránil život. Čo však nevidí: auto je až po strechu naložené ťažkými zbraňami. Jonnymu, ktorý Svena sledoval vo svojom pickupe až do priemyselnej štvrte, sa kamaráta len tak tak podarí zachrániť pred obchodníkom Mentnerom a jeho kumpánmi. Tom a Semir majú kriminálke pomáhať vo vyšetrovaní ako policajti znalí miesta a prostredia trestného činu. Šéf špeciálnej jednotky Peter Mentner má oboch kamarátov zasvätiť do prípadu. Nezávisle na týchto okolnostiach pátrajú Tom a Semir po Svenovi a Jonnym, ktorí ohrozujú svoje okolie ukradnutou pancierovou päsťou. Po krátkej naháňačke sa im podarí Svena chytiť a odviezť na políciu. Tam Sven spoznáva Mentnera a prepadá panike. Mentner Svena takisto spoznal a necháva uniesť jeho priateľku Ninu. Zničený Sven všetko Tomovi a Semirovi vyklopí: povie im o únose svojej priateľky a Mentnerovej dvojrole. Ten oboch diaľničných policajtov len využíval pre vlastné alibi a inkasovanie peňazí z nelegálneho obchodu so zbraňami. Ale tomu je koniec. V strhujúcom závere sa Mentner pokúša utiecť s nákladiakom plným zbraní - na mieste spolujazdca je spútaná Nina. Tom a Semir sa však nenechajú zaskočiť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z tých slabších dielov ale lepší ako predchádzajúci, síce skejteri sú blbečkovia a ani záporák nie je nič moc ale záverečná akčná pasáž ktorá ponúkne aj súboj Semíra a záporáka to ťahajú na 3*. ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hodně špatný díl. Tématem i zpracováním mi to dost připomíná ty nejhorší epizody 2. série. Příběh není nijak strhující a epizodní postavy jsou nezajímavé. A hlavně je to neskutečná nuda. Akce průměrná, záporák mizerný. No prostě úplně zbytečný díl. Přeskakovat. ()

marcel5 

všetky recenzie používateľa

Tak tento díl mám docela rád, nápad dobrý, takový lidský. Zkorumpovaný policista se tam taky hodil, proč ne. No a raketomet na BMW týpka co otravuje? Super. ()

Reklama

Reklama