Reklama

Reklama

Fresh

Trailer 1

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (225)

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Alternativní komedie s humorem tak černým... vlastně rudým, že pro většinu diváků se o komedii vůbec jednat nebude a na jedince, kteří tenhle film nazvou komedií, bude pohlíženo s nedůvěrou, despektem či rovnou odporem. No, je fakt, že abych Fresh zcela vážně nazval komedií, musel bych být ještě víc deviantním, nežli jsem. Ale na druhou stranu o vážný thriller se taky ani náhodou nejedná, děj je výrazně víc nerealistický než realistický. A je prošpikovaný jemnohumornou nadsázkou, ačkoliv nesmělý úsměv na rtech vám bude asi často zamrzat. Takže něco mezi thrillerem a komedií, vážnem a nevážnem, takový žánrový kočkopes. A pro mě určitě zatím nejvýraznější film letošního roku, i když mě příliš nenadchlo jeho poněkud nenápadité a vlažné finále. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Nebojte sa, ak náhodou nenájdete najväčšieho úchylného psychopata na zoznamke, nájdete ho v potravinách. A ak by vám náhodou zožral nohu alebo riť, stále sa s ním môžete zosobášiť. Ešte vás aj nakŕmi fajnovou fašírkou, prípadne celým jedálnym lístkom ľudských delikates. Potom si s vami ešte zatancuje retardovaný tanček v kuchyni a pošle vás naspäť do gýčovej kobky. Ak si takto predstavujete ideálne rande, tak, nebojte sa, je to možné. Ja som sa na filme zabavila, občas sa to tiahlo, ale inak fajn. Odporúčam pozerať so stejkom na tanieri. ()

Reklama

slord 

všetky recenzie používateľa

Príjemné prekvápko, ktorým som si spríjemnil večer. Sebastian Stan si toho magora strihol skvelo, Daisy Edgar-Jones (pripomína len mne Anne Hathaway?) si ma získala hneď a „žral“ som ju tu. Mix hororu a kómedie je namiešaný dosť dobre a k tomu fajnovo zvolená hudba, síce chvíľku trvá kým sa to rozbehne, no nevidím v tom nejaký veľký problém. 7,5/10 ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Když najednou něco vypadá až moc dobře, bude v tom zpravidla háček. Nebo řeznický hák.. Dobré, když ochutnáváte cynické lidojedí dvojsmysly, horory seznámení přes sociální sítě i lehce kořeněná žánrová klišé. A pak je tam chuť patriarchálního kanibalismu, který ujídá ženy fyzicky i psychicky a je potřeba ho natřít, stejně jako se natírá krekr játrovou paštikou s česnekem a rozmarýnem. Čím víc jich vám bylo v minulosti naservírováno, tím víc vidíte, jak průměrný pokrm kuchařky na tohle téma připravily. Na obalu by mělo být napsáno 69 % masa a 31 % separátu, ale na ty čtyři karbanátky to Stanův masokombinát nakonec vytáhne.. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Nápad dobrý a i když to zdaleka není první podobně laděná žánrovka, působí svěže a neotřele. Odlehčený tón vyprávění mi seděl, herečka v hlavní roli neskutečně sympatická, Stanovi to také sedlo a Charlotte Le Bon je s tou blonďatou parukou za nehoráznou kost. Ale čekal jsem trochu víc vtipu a vlastně i krve a hlavně mi přišlo, že se toho na půdorysu necelých dvou hodinu zase tolik nedělo. Prostě a jednoduše jsem se občas nudil a to víc, než je obvykle akceptovatelné. 60% ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama