Reklama

Reklama

Čo by bolo, keby…

  • Česko Julie, co by bylo kdyby… (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Čo by bolo, keby…? Takto sa Julia pozerá na svoj život, pretože v každom dôležitom bode jej kariéry a osobného života sa jej pred očami mihne iný život, iný osud, ktorý mohla mať, keby sa v tej chvíli bola rozhodla inak. Mala by šťastnejší, úspešnejší život, stretla by ďalšiu lásku, mala by očarujúcejšiu kariéru? Jeden život: nespočetné možnosti. Čo by bolo, keby… je láskyplné vyznanie života, ktoré hovorí priamo k srdcu. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (29)

radaza 

všetky recenzie používateľa

Nečekaně příjemný film s výborným výkonem Lou de Laage, předtsavitelky hlavní role. Snad až na poslední scénu naprosto uvěřitelné proměny v jednotlivých vláknech možného vývoje života Julie. Takové filmy mě vždy naplní nadějí, že se nebudou točit už jen stupidní blockbustery a festivalové vyšinutosti. ()

pepa3rd 

všetky recenzie používateľa

Filmy podobného ražení mám moc rád, vzpomenu si hned na několik oblíbených, ale žádný z nich nemá tak složité propojení časových smyček v několika rovinách. Přesto jsem neměl nejmenší problém si udržet přehled a vždy jsem do pár vteřin věděl kde právě jsme. Je skoro neuvěřitelné, že se tohle filmařům povedlo a scénárista, maskéři, střih i režisér odvedli v tomto ohledu skvělou práci. Největší dík ale patří Lou, která v roli Julie předvádí naprosto dokonalý výkon a zahraje tu stejnou postavu ve čtyřech zcela odlišných životech, mnoha časových rovinách, kde každá Jůlie kráčí tak moc odlišnou cestou, až se to zdá neuvěřetelné. Čtyřikrát Julie, ale úplně jinak. Za mě obrovské překvapení a po prvním shlédnutí zasloužených 80 % ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Otázka, ktorú si kladie človek nielen na konci života, ale po celú dobu svojho žitia. Koľko drobných rozhodnutí mení život a ani si to niekedy neuvedomujeme. Všetko je pretkané vláknami náhody, ktoré formujú osud, a tento snímok na to pekne poukazuje, keď celá zápletka a jej časové línie sú postavené na maličkostiach a životných detailoch. Mnoho sa vďaka čiastkovým rozhodnutiam v živote nepodarí, ale posolstvo filmu ostáva pozitívne. Nech už bolo akokoľvek, bolo krásne žiť. ()

Mikah 

všetky recenzie používateľa

Na základě zběžného prohlédnutí profilu filmu včetně plakátu jsem si myslela, že jdu na romantický film. Nakonec nebyl romantický ani trochu. I přestože jsem čekala něco jiného, líbil se mi, jenom jsem se v těch liniích ztrácela, ty přechody mi přišly hodně překotné a nejasné. Spoiler: Když na začátku potkala Paula, pomyslela jsem si, že tohle je ono, tohle je ta správná verze, teď potkala svou životní lásku a v této časové linii už bude navždycky šťastná. Zase jsem si uvědomila, jak jsme naučení romantickou lásku často brát jako náš životní cíl a to ultimální štěstí, které nás spasí, a přitom jsme v životě vlastně sami. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Akoby „another“ romantický film s prvkami drámy, avšak vyšperkovaný prezentáciou alternatívnych príbehov (v ktorých dominuje pekná piano muzika a klasické tóny). Tie vznikajú na základe toho, ako sa hlavná hrdinka rozhoduje v daných situáciách (napríklad šoférovanie motorky). Vedenie jednotlivých príbehov nie je chaotický, režisérsky je to solídne zvládnutý. Záver pekný a dojemný. Lou de Laâge odvádza presvedčivý výkon (bol som prekvapený, že ako jej slušia vlasy typu „blond“). P.S.: Celkom solídny (v podstate vydarený) režisérsky debut. Osobné hodnotenie: 81% (****) ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu sa začalo 1. marca 2021 a skončilo sa 1. mája 2021 v Paríži vo Francúzsku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama