Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Jamesa Bonda (Sean Connery) už čaká nová úloha. Zistenie, kto stojí za gigantickými diamantovými pašeráckymi cestami, ktoré situáciu na trhu s diamantom stále viac zhoršujú. Všetko sa odohráva naprosto diskrétne a na hladký priebeh dohliada aj dvojica krutých zabijakov, ktorá sa dokáže postarať o akýkoľvek problém. Bond prichádza do Holandska v novej identite miestneho pašeráka s jediným úmyslom. Preniknúť do štruktúr obchodu a konečne dostať Blofelda... (STV)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (396)

luka4615 

všetky recenzie používateľa

007-7 Sean Connery se opět vrátil do své zřejmě neslavnější role, nicméně už to bohužel není ono. Po celou dobu stopáže jsem měl neutuchající dojem, že už ho James Bond unavuje a nebaví. Přičtěte si k tomu ještě genericky vykreslenou zápornou postavu či nezáživný příběh postrádající onu typickou jiskru a dostanete jednu z nejrozporuplnějších bondovek vůbec. Situaci sice zčásti zachraňuje duo zabijáků Wint a Kidd, avšak i přesto se neubráníte dojmu, že to celé šlo pojmout daleko, ale daleko lépe. Na samotný závěr je zde záhodno zmínit i vozidlo Ford Mustang Mach 1, které je součástí výtečně nasnímané automobilové honičky. (HBO GO) „Thank you very much. I was just out walking my rat and seem to have lost my way...“ ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

S Connerym nejslabsi bondovka a to hned z nekolika duvodu. Jednak pribeh, sice se postupne lehce zamota a nepusobi uz tak jednoduse, coz ale nic nemeni na tom, ze proste neni moc zajimavej nebo sviznej a misty nudi a to me pritom uvodni akce solidne naladila. Dalsi problem je zaporak, Blofeld uz je mimo, tady navic hranej nejakym trapakem Grayem. Aspon, ze tu je paradni dvojka zabijaku Kidd a Wint, ktery mi silne pripominali Vandemaara s Croupem. Dalsi problem je v hudbe a v lokacich, prostredi casin neni buhvijak zajimavy a hudba je znacne nevyrazna. Aspon, ze se vratil ten Connery, kterej je sice trochu oplacanej, ale jinak na nem ta pauza neni moc znat a zachranuje co se da, bejt tu Lazenby, tak je to asi daleko vetsi prusvih. Kdybych to bral samostatne, tak to neni nicim zvlast spatna bondovka, bohuzel ani nicim zvlast zajimava, jenze v porovnani s ostatnima s Connerym, je tohle jasne nejslabsi a tudiz vic jak 3* jsou bez sance. ()

Reklama

Kothy 

všetky recenzie používateľa

Poslední klasická Conneryho Bondovka. Rozjezd je sice pomalý, ale konec stojí za to. Bond se mstí Blofeldovi za vraždu své ženy a jde po něm celý film. Ten ale změnil vizáž a má i další způsoby, jak Bonda mate. Celé je to o konstrukci obřího laseru, pomocí kterého může Blofeld vydírat světové mocnosti. Je tedy na Bondovi, aby ho zastavil. Hlavně závěrečné dobývání ropné plošiny se mi líbilo. Celou dobu po něm jdou teplí zabijáci,kteří ale nejsou nic moc. "Ten parfém odněkud znám." ()

BoPo odpad!

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najhoršia bondovka s Connerym. Dôvody? Už to predovšetkým nie je bondovka. Je to len akčný film zo 70. rokov s brakovým scenárom. Chápem, že po predchádzajúcom diely série Ve službách Jejího Veličenstva (George Lazenby už nechcel znova hrať Bonda) bolo potrebné hľadať nového protagonistu, ale obsadiť znova Conneryho? Za 4 roky dokázal zostarnúť a zfotrovatět až prekvapivo výrazným spôsobom. Blofeld v podaní už raz využitého a nevýrazného herca? Tomu hovorím recyklácia. Akčné scény spadali do kategórie paródia. A aby toho nebolo málo, tak divákom predviedli jednu z najkrajších Bond girl histórie (Lana Wood) a dali jej úplne minimálny priestor. ()

sharky 

všetky recenzie používateľa

Poněkud špatně pospojovaná splácanina, kterou ovšem důstojně drží nad vodou dva Blofeldové (jejich podobnost s postavou Handersona z Žiješ jenom dvakrát je neúmyslná a čistě náhodná:), diamatová megazbraň a především panové Kid a Wint, dva nejvtipnější zabijáci filmové historie...promiň Quentine;) ()

Galéria (159)

Zaujímavosti (42)

  • Budova Willarda Whytea byl ve skutečnosti lasvegaský Hilton Hotel. (Colonist)
  • Jen Seanu Connerymu se povedlo po pauze se vrátit k Jamesi Bondovi. Všichni ostatní představitelé se již k roli agenta 007 po pauze nevrátili. (x_silver)
  • V původním ději se měl vrátit Gert Fröbe jako dvojče Aurice Goldfingera a mstít se za smrt svého bratra. (henrycruel)

Reklama

Reklama