Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladí outsideři Hunter a Kevin si myslí, že se můžou proslavit jedině díky metalu – úplně se mu oddat, vyhrát soutěž kapel a nechat se uctívat jako bohové. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (120)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Trochu dobrej hudby a pár hercov s vykrútenými ksichtami, ako by im struna bičovala líce od rána do večera. Inak takmer bez vtipu, pokiaľ sa teda nesmejete naivite. Títo muzikanti boli na úrovni Braňa Mojseja (Dana Dangla) hrajúceho na vidlách. ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Bol som celkom príjemne prekvapený, keďže netflixovské filmy sú podľa mňa v poslednej dobe v lepšom prípade priemerné. Bol som prekvapený o to viac, že vo filme majú prsty Weiss a Benioff známi tým, že kolosálne posrali Game of Thrones. Soundtrack špičkový (a troška som si rozšíril hudobné obzory). Akurát škoda toho Sheerana a pár klišé v scenári. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu to vyznievalo úplne triviálne, dokonca by som povedal, že prvoplánovo. Ale napokon to bolo veľmi milé prekvapenie! Sympatická trojica podivínov a školských outsiderov ma úplne bavila, od začiatku až do samého konca. Dej síce nebol nijako obzvlášť pozoruhodný, ale celé to dopredu ťahala najmä trojica hlavných postáv a ich svojské a trefné dialógy plné sarkazmu a irónie. Metal síce nemusím, ale v tomto podaní ma celkom bavil. Takže "lordom" dám rád pokojne 4*! ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá odreagovačka, která potěší fajn hudbou, příjemnou atmosférou a vlastně i docela sympatickými herci. Film jako takový je čistě průměrný, ničím extra nevyčnívá, sází spíše na klasické šablonovité postupy, metaláci ocení spoustu odkazů na legendární kapely, cameo hvězd žánru potěší, přestože vyzní strašně trapně. Humoru není zrovna mnoho, hudby vlastně také ne, nicméně strašně mě bavila předělávka War Pigs a závěrečný nářez, to jsem si užil na maximum, takže nakonec vcelku spokojenost. 6/10. ()

titmok 

všetky recenzie používateľa

Príbehovo klišé film jak delo, ale s (foking) metalovým prevedením. Ako uznávač tohto hudobného štýlu som bol rád, že sa tam objavili mená aj nie tak verejnosti známych kapiel trebárs Opeth, alebo dokonca som tam na konci videl plagát japonskej gitaristky z kapely Boris, čiže big up tvorcom za takéto detaily. Jediná vec čo mi tak vadila je, že sa týpek naučil hrať metal na bubnoch rýchlejšie než ja za 4 roky (stale to neviem). Kiežby to bolo také ľahké tvl :D ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (6)

  • Vo filme spomenú v škole, že Emily (Isis Hainsworth) je niekde z Veľkej Británie alebo Škótska. Keď sa jej domov príde Hunter ospravedlniť a požiadať ju, či by sa nepridala do kapely, na dome jej rodiny je zavesená škótska vlajka. Predstaviteľka Emily - Isis Hainsworth je v skutočnosti zo Škótska, pochádza z Edinburghu. (Stillborn83)

Súvisiace novinky

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

Jason Momoa hrdinou Minecraftu

18.04.2022

Ano, čtete správně. Populární hra Minecraft se dočká svého vlastního filmového zpracování. Stát za ním bude studio Warner Bros., a snímek už má podle všeho v hledáčku i hlavní hvězdu. Měl by se jí… (viac)

Reklama

Reklama