Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Neznámy muž prenikne na palubu britského vojenského lietadla, zneškodní posádku a pristane s ním na mori. Podarí sa mu získať 2 atómové bomby pre muža, ktorý ich využije na vydieranie Veľkej Británie. Požaduje 100 miliónov libier v diamantoch. Bondovi neostáva nič iné, len prerušiť svoje liečenie a nájsť ukradnuté zbrane pod morskou hladinou. (STV)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (419)

luka4615 

všetky recenzie používateľa

007-4 Ve snímku s atraktivním jménem Thunderball jsme svědky nápaditých akčních scén, které se tentokráte odehrávají zejména pod vodní hladinou. Za zmínku zde rovněž stojí i charismatická bong-girl Domino či již tradičně spolehlivý Sean Connery jakožto James Bond. Z dopravních prostředků musím zmínit kultovní Aston Martin DB5 nebo třeba jachtu Disco Volante s nádhernými tvary. (HBO GO) „Try to be a little less than your frivolous self, 007.“ ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

#4 - Typický Bond, no hlavne prostredím veľmi atypická bondovka. Vodná, dalo by sa povedať. Niektoré zábery, hlavne súboje z vody mi po pokroku času prídu až príliš ťažkopádne. Taktiež mi chýbalo aj viac technologických bondovských vymožeností spolu s autom. Navyše Záporák sa dá páskou cez oko urobiť z každého. Ale Connery je aj tak pašák. 65%. ()

Reklama

mcb 

všetky recenzie používateľa

Naprosto zaměnitelné s předchozími díly. Tentokrát s nezajímavou zápletkou, slabým záporákem a hodně přepálenou stopáží. Connery hraje pořád dokola to stejné a série se (v Youngově režii) jakoby nikam neposouvá. Kdyby tam nebyly ty perfektní podvodní scény a vskutku nádherná bondgirl, asi bych u toho usnul. ()

Kulmon 

všetky recenzie používateľa

Začátek filmu výborný. Postupem času ovšem nadšení utichne a člověk si uvědomí, jak moc dlouhé můžou dvě hodiny být. Zároveň jak moc dokáže udělat jeden charismatickej Connery z jinak průměrnýho filmu a jak mohou fanoušci zblbnout nefanoušky a přesvědčit je, že průměrný film je nadprůměrný. Thunderball je bondovka, a kdyby to bondovka nebyla, neštěknul by po ní ani pes. Zejména po těch nechtěně vtipných soubojích či nudné závěrečné čtvrthodinovce pod vodou. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Thunderball dokonale využil možnosti novej techniky- vodnej kamery, ktorá z veľkej časti supluje dialógy a množstvo akcie sa odohráva práve pod vodnou hladinou...To samozrejme nie je na škodu veci a keď sa k tomu pridá charizmatický Connery, sympatická bond girl a dobrá zápletka, ide o ďalšiu viac než pohodovú a kvalitnú "007" zábavku:) ()

Galéria (241)

Zaujímavosti (100)

  • Při podmořském souboji largových zabijáků a amerického komanda, jsou používány pneumatické podvodní harpuny Jaguar, které vyráběla od roku 1962 italská společnost Technisub. (JohnSmith)
  • Angličtina Claudine Auger se filmařům zdála po úvodních scénách příliš „francouzská“, a tak byla nadabována Nikki Van der Zylovou, která už dabovala v Ursulu Andress v Dr. No (1962). (džanik)
  • V bitke pod vodou zhodí Largo (Adolfo Celi) Bondovi (Sean Connery) jeho modré okuliare, a tak si zoberie od mŕtveho po blízku. Tie sú čierne, avšak v ďalšom zábere sú opäť modré. (kacer4)

Reklama

Reklama