Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Recenzie používateľa Mukade k tomuto seriálu (6)

Resident Evil: Lék (2022) odpad!

Keby sa dalo dať niečo ešte 10x horšie ako "odpad", tak to dám. ()

Vítejte v New Raccoon City (2022) (E01) 

Veľmi trápna (aj keď na prvý pohľad ľúbivá) bola časť s extrémne povýšeneckými vyhrážkami otecka Weskera tomu adminovi. Imagine that on by bol baad guy a ten admin good guy..., čo by ostávalo "ovečke", stiahnuť chvost alebo "cut his throat" from da shadows... To, že to takto natočili, mal by som preto dať celému dielu "odpad", ale skončí miesto 4 na 2*, fuckin morons. .............................. To ako sa ku koncu detičky dostali do labáku a ďalších "pokročilo" zabezpečených "vecí" a vypustili psíka bolo ultra detinské, akože L M A O !  x'D A ten skok na konci, what da flying fk was that xDD ()

Ďábel, kterého znáš (2022) (E02) 

"This is my wife, Diana" x'DD , keby aspoň primerane peknú k nej vybrali, nie také strašidlo do maku. ()

Něčí malá holčička (2022) (E06) odpad!

Ultratrápna p*tchovina - obe putá sa pretrhnú, atď...  , proste to je neznesiteľná blbosť. ..... A tým, že svojou hhhlúposťou spôsobila smrť tej jednej, tak totálne sa mi sprotivila, naša hlavná "hrdinka". ............. "What were you thinking?"  "I don't know." Hlúpa pinda. ()

Reklama

Parazit (2022) (E07) 

A toto je seriál pre tinedžerov - super brutálna bitka Berta s umbrelákmi, rozmlátil tam hlavu jednému, fakin unrated. ()

Odhalení (2022) (E08) odpad!

písané priebežne počas sledovania ------------ Videl niekto väčšiu pí*ovinu v živote ako túto sračku? Nevidel a ani nikdy neuvidí, that's 4 šur!! - Debilný krokodíl zničí všetky drony a nakoniec aj vrtulník len kôli tomu že leteli na dosah. Ešte drony, dobre no, ale vrtuľník? Ježiš Maria !!!!!!!!!! Nevidel som Šarknádo, len asi 2 minúty, ale viem, že voči tomuto tu ultra-mentálnemu-odpadu, je to sofistikované a geniálne veldielo! .................. Tento diel je tak plný nenávisti (sestry...), napísaný psychopatkou scenáristkou, stjupid bič. (s veľmi bohatou tvorbou, kliknite na ňu) Disgusting. Ugh. ()

Reklama

Reklama