Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová verze filmu ze 70. let s Budem Spencerem a Terencem Hillem, ve které se po pětadvaceti letech znovu sejdou dva bratři, aby se přihlásili o otcovo milované vozítko. (Netflix)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (57)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Vzdy som rozmyslal - uz roku 1998 , ci vznikne niekedy Suda a Licha 2, napokon Spencer mal vtedy malo, len 69 rokov. Teoreticky  by to zvladol este roku 2008, no nic z toho. Teraz, ked vidim Altrimenti ci arrabbiamo 2022, uz verim kludne tomu, ze o par rokov vznikne Suda a Licha 2. Sak ked sa kurvia uspesne filmy, treba  v tom podla niektorych ludi pokracovat  15 % ()

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemám první film rád, takže nejsem zatížený nostalgií, ale tenhle film nemá fakt vůbec nic, co by šlo pochválit. Nic, co by dívala mohlo nějak bavit. První film není geniální, nemá skvělej příběh. Má ale dvojici Spencer Hill, kterým diváci mohli leccos odpustit, protože dřív nebo později přišla komediální fackovaná, na kterou si postavilo tohle duo kariéru. Jenže tohle nemá nic. Příběhy vtip, humor ani herce, který bych si mohl oblíbit. Netflix poslední dobou perlí a je jen otázka jak dlouho to diváci budou tolerovat. ()

Reklama

mokki5 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězda za dodržení titulní písně. Řeknu to asi takto: Původní film s ústřední dvojicí Buda Spencera a Terence Hilla je legendární a nepřekonatelný, a je li na této slátanině jen trochu něco dobrého, pak to, že si diváci a skuteční fanoušci rádi vzpomenou na onen originál a s láskou si ho pustí. Jinak Netflix tímto ukázal své dno a utvrdil mě v tom že je to pouhý prznitel filmové tvorby. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Moderná verzia dnes už kultového filmu, ktorý v kariére dvojici B. Spencer / T. Hill znamenal míľnik. Bohužiaľ, výsledok vôbec nie je dobrý. „Remake“ síce s radosťou zapožičiava známe scény z klasického filmu a tvaruje ich na svoj tvár, ale tie pointy alebo dialógy sú v podstate nefunkčné. Hlavné postavy (podobne tie vedľajšie) nemajú takú charizmu, ktorú mala známa dvojica Spencer / Hill. Film, ktorý v tejto forme a kvalite by nemal vzniknúť. Keď máte možnosť, tak si spuste pôvodnú verziu, ktorá aj dneska má takú silu, o ktorej tento „remake“ môže len snívať. P.S.: Netflix – (opäť) vedľa. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je tam všetko, čo by v správnej Spencer/Hillovke malo byť (bitky, naháňačky, pekná bugina a pokus o chytľavý motív), ale nič z toho nefunguje. Hlavne z humorom to je veľká bieda. Nezasmial som sa ani raz. A to najhlavnejšie sa absolútne nevydarilo. Kasting. Tí dvaja medzi sebou nemajú žiadnu chémiu a ani sami o sebe nemajú charizmu. Nepoznám tých hercov, takže neviem, či to sú ostrieľaní komici, ale podľa tohto filmu im komédia nejde vôbec. Stále si myslím, že by aj dnes mohol tento štýl komédie fungovať, ale to by ho museli natočiť kvalitne. A to nie je prípad tohto filmu. Tak snáď len za technickú stránku a za to, že sa to pokúsili dejovo napojiť na originál, dávam aspoň 1*. ()

Galéria (41)

Reklama

Reklama