Reklama

Reklama

Chicagský úradník John Clark (Richard Gere) má takmer perfektný život: miluje svoju ženu, vybudoval si úspešnú kariéru a vychoval dve skvelé deti. Ale predsa... Pracovné dni bežia v rovnakej rutine a rodina je väčšinou priveľmi zaneprázdnená, aby trávila čas spoločne. Zmeniť to nie je ľahké. V jeden večer John urobí prekvapivé rozhodnutie – aby viac spoznal záhadnú Paulinu (Jennifer Lopez), ktorá sa naňho každý deň pozerá z okna tanečného štúdia, vystúpi z vlaku a zapíše sa na hodiny tanca bez toho, aby sa s tým niekomu zdôveril! Odrazu sa ocitne v celkom inom svete – svete pohybu, hudby a vášne... Kým sa John tajne pripravuje na najväčšiu chicagskú tanečnú súťaž, jeho zvláštne správanie prinúti jeho manželku Beverly (Susan Sarandon) najať si detektíva - podozrieva totiž Johna z nevery! Keď sa však tento muž začne doslova vznášať na tanečnom parkete, jeho celý život a manželstvo sa zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (290)

MsUtahraptor 

všetky recenzie používateľa

Tak si to shrneme: On se po X letech monotónního života nudí. Najde si koníčka. Řádně Jí to neoznámí. Ona ho začne (neoprávněně) podezřívat. Nechá ho špehovat. Tajně přitáhne neukázněnou dceru na Jeho Velký den. Ten se, samozřejmě, posere. Ona mu vyčte troufalost, jíž je opomenutí Ohlašovací povinnosti. (Pasivně) agresivně jej přinutí vzdát se koníčka. "Odpustí mu", navrhne návrat ke kratochvíli a krom viny mu zároveň vsugeruje touhu sdílet i volný čas a Tu jednu věc s Ní. Aneb Jak se vetřít i do posledního volného zlomku partnerova života 101. Opomněla jsem něco? Jestli tohle je romantika, vážně není nic pro mne. Nechutné. ()

Drc 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická komedie z tanečního prostředí s v podstatě hvězdným obsazením. Richard Gere jako postarší švihák je pro takové role jako zrozený a i ostatní představenstvo mu úspěšně sekunduje. Budete se u toho bavit, zasmějete se a pro posezení ve dvou je to ideální film. Samozřejmě, žádného překvapení se nedočkáte, ale jako nenáročná podívaná tento film rčitě zaboduje. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ak by mi niekto povedal, Smiem Prosiť, nadchol by som sa. Nadchol ma aj tento mainstreamový snímok, ktorý má tancujúce srdce a dôvtip. Je to romantika ako z lacnejších románov, ale o to viac funguje. A funguje vďaka skvelým hercom, ľudom ktorí dali aj napriek položke v pracovnom pomere ´´herec´´ do filmu srdcia, ktoré viditeľne hrejú. Hrejú nás, filmových fanúšikov. ()

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

Jennifer Lopezovou jako herečku moc nemusím. Ale tady se mi líbila a tančila jako někdo z jiného světa. Richard Gere zahrál fantasticky, i když v Chicagu zahrál ještě lépe. Stanley Tucci byl výborný, jako vždy. Na film se urychleně podívejte. Já se zítra musím kouknout znovu. Ještě více takových filmů, pls. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý má priniesť hlavne estetický zážitok. Jednak z hercov, dámam Gere a pánom Lopez určite pohladia oko, a jednak z tanca, čoho ja fanúšikom nie som. A potom tu samozrejme ešte nesmie chýbať klasický happyend, bez ktorého sa film podobného typu neobíde. Je zaujímavé, že JLo hrá vo filmoch obdobného typu takmer vždy to isté, teda krehkú, jemnú latino krásku, pritom na pódiách chce byť dominantnou divou. Napriek tomu, že film vyzerá ako predĺženou verziou Lopezovej videoklipu, z ktorých väčšina má tak 10 minút a polovica času sa v nich tancuje, aby sme videli, ako úžasne všestranná táto umelkyňa je, je trocha neslávne zistiť, že aj tento americký film je len japonskou cover verziou. Už keď takýto jednoduchý film musíte prebrať, to už je celonárodná kríza nápaditosti. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (8)

  • Do Winnipegu se štáb přesunul z Toronta kvůli obavám z epidemie SARS, která tam propukla na začátku roku 2003. (imro)
  • Snímek získal nominaci na Golden Satellite Award v kategorii Nejlepší původní píseň, konkrétně za „The Book Of Love Stephena Merritta“. (imro)
  • Jennifer Lopez má oproti Geremu dlouleté zkušenosti s tancem, začínala totiž jako „pozadí“ (doslova) v hudebních videoklipech. V současnosti je relativně úspešnou filmovou herečkou a ješte úspěšnejší zpěvačkou. (imro)

Reklama

Reklama