Reklama

Reklama

Chicagský úradník John Clark (Richard Gere) má takmer perfektný život: miluje svoju ženu, vybudoval si úspešnú kariéru a vychoval dve skvelé deti. Ale predsa... Pracovné dni bežia v rovnakej rutine a rodina je väčšinou priveľmi zaneprázdnená, aby trávila čas spoločne. Zmeniť to nie je ľahké. V jeden večer John urobí prekvapivé rozhodnutie – aby viac spoznal záhadnú Paulinu (Jennifer Lopez), ktorá sa naňho každý deň pozerá z okna tanečného štúdia, vystúpi z vlaku a zapíše sa na hodiny tanca bez toho, aby sa s tým niekomu zdôveril! Odrazu sa ocitne v celkom inom svete – svete pohybu, hudby a vášne... Kým sa John tajne pripravuje na najväčšiu chicagskú tanečnú súťaž, jeho zvláštne správanie prinúti jeho manželku Beverly (Susan Sarandon) najať si detektíva - podozrieva totiž Johna z nevery! Keď sa však tento muž začne doslova vznášať na tanečnom parkete, jeho celý život a manželstvo sa zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (290)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ak by mi niekto povedal, Smiem Prosiť, nadchol by som sa. Nadchol ma aj tento mainstreamový snímok, ktorý má tancujúce srdce a dôvtip. Je to romantika ako z lacnejších románov, ale o to viac funguje. A funguje vďaka skvelým hercom, ľudom ktorí dali aj napriek položke v pracovnom pomere ´´herec´´ do filmu srdcia, ktoré viditeľne hrejú. Hrejú nás, filmových fanúšikov. ()

tomtomtoma 

všetky recenzie používateľa

Nenáročný film o probuzené lásce k tanci, po jehož shlédnutí mám chuť se konečně nějaký společenský tanec naučit. John Clark (Richard Gere) má krásný a spokojený život a novou lásku v podobě vášně k tanci. Jeho žena Beverly (Susan Sarandon) předvede malou žárlivost. Další zajímavé postavy: slečna Mitzi (Anita Gillette), stará učitelka taneční školy, tanečnice Paulina (Jennifer Lopez), která v Johnovi probudila jeho novou lásku, Johnovi spolužáci v tanečních Chick (Bobby Cannavale) a Vern (Omar Benson Miller), bláznivě upovídaná tanečnice Bobby (Lisa Ann Walter) a Link Peterson (Stanley Tucci), Johnův kolega z práce a velmi vášnivý tanečník. Jednoduché, i trochu vtipné, navíc tak podnětné v chuti se naučit tančit. ()

Reklama

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Pohodový film se skvělou atmosférou. Až z obrazovky jsem cítil ten pohyb a vášeň při tanci, že jsem měl chuť film pauznout a tančit. Hudba dobrá, herci zde pasovali, ale není to film, který bych už neviděl v jiném provedení. Předchozí japonský film jsem bohužel neměl možnost vidět, takže zatím mé hodnocení 3 hvězdičky... ()

Drc 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická komedie z tanečního prostředí s v podstatě hvězdným obsazením. Richard Gere jako postarší švihák je pro takové role jako zrozený a i ostatní představenstvo mu úspěšně sekunduje. Budete se u toho bavit, zasmějete se a pro posezení ve dvou je to ideální film. Samozřejmě, žádného překvapení se nedočkáte, ale jako nenáročná podívaná tento film rčitě zaboduje. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý má priniesť hlavne estetický zážitok. Jednak z hercov, dámam Gere a pánom Lopez určite pohladia oko, a jednak z tanca, čoho ja fanúšikom nie som. A potom tu samozrejme ešte nesmie chýbať klasický happyend, bez ktorého sa film podobného typu neobíde. Je zaujímavé, že JLo hrá vo filmoch obdobného typu takmer vždy to isté, teda krehkú, jemnú latino krásku, pritom na pódiách chce byť dominantnou divou. Napriek tomu, že film vyzerá ako predĺženou verziou Lopezovej videoklipu, z ktorých väčšina má tak 10 minút a polovica času sa v nich tancuje, aby sme videli, ako úžasne všestranná táto umelkyňa je, je trocha neslávne zistiť, že aj tento americký film je len japonskou cover verziou. Už keď takýto jednoduchý film musíte prebrať, to už je celonárodná kríza nápaditosti. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (8)

  • Do Winnipegu se štáb přesunul z Toronta kvůli obavám z epidemie SARS, která tam propukla na začátku roku 2003. (imro)
  • Snímek získal nominaci na Golden Satellite Award v kategorii Nejlepší původní píseň, konkrétně za „The Book Of Love Stephena Merritta“. (imro)
  • Přímo z natáčení byly odcizeny šperky v hodnotě 4 000 dolarů, které ve filmu nosí Susan Sarandon. (imro)

Reklama

Reklama