Reklama

Reklama

Chicagský úradník John Clark (Richard Gere) má takmer perfektný život: miluje svoju ženu, vybudoval si úspešnú kariéru a vychoval dve skvelé deti. Ale predsa... Pracovné dni bežia v rovnakej rutine a rodina je väčšinou priveľmi zaneprázdnená, aby trávila čas spoločne. Zmeniť to nie je ľahké. V jeden večer John urobí prekvapivé rozhodnutie – aby viac spoznal záhadnú Paulinu (Jennifer Lopez), ktorá sa naňho každý deň pozerá z okna tanečného štúdia, vystúpi z vlaku a zapíše sa na hodiny tanca bez toho, aby sa s tým niekomu zdôveril! Odrazu sa ocitne v celkom inom svete – svete pohybu, hudby a vášne... Kým sa John tajne pripravuje na najväčšiu chicagskú tanečnú súťaž, jeho zvláštne správanie prinúti jeho manželku Beverly (Susan Sarandon) najať si detektíva - podozrieva totiž Johna z nevery! Keď sa však tento muž začne doslova vznášať na tanečnom parkete, jeho celý život a manželstvo sa zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (290)

Falko 

všetky recenzie používateľa

Prijemny pohodovy tanecny film, ktory zase nie je az tak dobry, aby som mu dal 4 hviezdicky. Mozno mi tu chybala nejaka väcsia dramaticka udalost, pretoze mi to pripadalo strasne presladene. Sice tu bolo manzelske podozrenie o nevere, ale prislo mi to take prilis slabucke. Za to ale nechcem film len kritizovat, pretoze vlastne sa mi celkom pacil. Stanley Tucci, Richard Gere alebo Susan Sarandon su skveli herci a nemam nic ani proti Jennifer Lopez... 16.02.2009 ____ Richard Gere - (John Clark) +++ Susan Sarandon - (Beverly Clark) +++ Jennifer Lopez - (Paulina) +++ Stanley Tucci - (Link) +++ Richard Jenkins - (Devine) +++ Nick Cannon - (Scott) +++ Lisa Ann Walter - (Bobbie) +++ Produkcia: Bob Weinstein, Harvey Weinstein +++ Hudba: John Altman +++ ()

troufalka 

všetky recenzie používateľa

Vykradený scénář japonského filmu Zatančíme si? http://www.csfd.cz/film/71749-smim-prosit/ Líbivější americká verze, která přesně kopíruje japonský příběh včetně děje, konkrétních scén i typu jednotlivých postav. Pokud milujete Richarda Gera i Jennifer Lopez a navíc ujíždíte na romantických filmech, budete nejspíš cvrkat blahem do textilu. Jedno ale filmu chybí - to docela zásadní. Japonci jsou totiž jiní než evropané nebo američani, rezervovanost a jistá topornost k jejich kultuře patří. Jednají víc dovnitř, méně dávají najevo emoce. Skutečnost, že je pár lidí odhodlá vyzkoušet něco nového a naprosto se odvázat u latinsko-americkcý tanců, které jsou pro jejich kulturu naprosto cizí je něco neskutečného!! Pokud toto téma někdo převlékne do amerického kabátku, zbaví film zcela jeho postaty. ()

Reklama

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Gere je (alespoň pro mě) sympatický, na Jennifer se dobře kouká (zvláště v těch upnutých věcech :-)) a Stanley Tucci perlí jednu hlášku za druhou. Bez něj by to bylo o jeden stupeň dolů. Tohle je zatraceně příjemný film a dost možná nejlepší tři hvězdy, které jsem kdy filmu udělil. Škoda některých slabých míst… ()

Drc 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická komedie z tanečního prostředí s v podstatě hvězdným obsazením. Richard Gere jako postarší švihák je pro takové role jako zrozený a i ostatní představenstvo mu úspěšně sekunduje. Budete se u toho bavit, zasmějete se a pro posezení ve dvou je to ideální film. Samozřejmě, žádného překvapení se nedočkáte, ale jako nenáročná podívaná tento film rčitě zaboduje. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Tohle bylo naprosto o ničem, ale naprosto totálně o ničem. Gere je tady takovej umělej, holt už to neni to co to bejvalo a že bych musel zrovna koukat na učení tance, to taky ne. Z nudy akorát vytrhávala podívaná na Jennifer Lopez, která je tady zase krásná a pěkně tvarovaná, ale to je trošku málo na to aby to byl dobrej film ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (8)

  • Do Winnipegu se štáb přesunul z Toronta kvůli obavám z epidemie SARS, která tam propukla na začátku roku 2003. (imro)
  • Přímo z natáčení byly odcizeny šperky v hodnotě 4 000 dolarů, které ve filmu nosí Susan Sarandon. (imro)
  • Jennifer Lopez má oproti Geremu dlouleté zkušenosti s tancem, začínala totiž jako „pozadí“ (doslova) v hudebních videoklipech. V současnosti je relativně úspešnou filmovou herečkou a ješte úspěšnejší zpěvačkou. (imro)

Reklama

Reklama