Reklama

Reklama

Strašidelný dom

  • Slovensko Strašidelný zámok (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Realitnému agentovi Jimovi Eversovi (Eddie Murphy) a jeho manželke a spolupracovníčke Sare (Marsha Thomasonová) zazvoní jedného neskorého večera telefón. Pán Edward Gracey (Nathaniel Parker) by rád predal rodinné sídlo, jedno z najzámožnejších a najstarších v New Orleans. Zavetriac najväčší obchod svojej kariéry, sa Jim a Sara spolu so svojimi deťmi vyberú navštíviť zámoček, stojaci pri močaristej zátoke. Náhla prudká búrka však zaplaví prístupovú cestu a uväzní rodinu Eversovcov na noc v dome, ktorý okrem excentrického pána domu Graceyho, záhadného komorníka Ramsleyho (Terence Stamp) a niekoľkých sluhov na prvý pohľad nikto neobýva. Aspoň nikto živý.. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (237)

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Celkem příjemná komedie, pokud se nudíte a nemáte na co koukat. Ovšem jednoznačně také dost dobra kravina se kterou sice zabijete čas ale budete toho litovat, že jste na to koukali a nešli jste raději na procházku. Debilní scénář, nemastný, neslaný a neoriginální, jako bych to samé viděl již několikrát. Prvních 30 minut bylo jakžtakž koukatelných. Dokonce tam byla i nějaká ta hláška a nebo scéna k zasmání. Ale potom se z toho stala nehorázná blbost a dokonce jsem se přemáhal, abych to nevypnul. Na konec jsem tak neudělal a přetrpěl jsem to. Eddie Murphy není podle mně herec, je to jen chlápek, který umí dělat ksichty a kecat blbosti, které jsou rádoby vtipné a musím se přiznat, že je občas až otravný. Aspoň, že efekty a hudba byli docela solidní. Takhle jsou to takové slabší 2* a už to nemusím nikdy vidět. ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Toto fakt nie. Čakal som jednoduchú zábavu, dostal som zložitú nudu. Zo začiatku to začínalo celkom sľubne, ale neskôr začal byť príbeh až moc chaotický so všemožnými strašidlami, ktoré sa stále objavujú na obrazovke, jedno cez druhé, až ich prestanete vnímať a to vo filme s takýmto námetom (z ktorého určite mohli vyťažiť viac) proste nefunguje. Aspoň mierne to zachraňoval Eddie Murphy so svojou celkom sympatickou rodinkou. 3/10  ()

Reklama

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Celkem mě překvapuje takhle nízké hodnocení, vždyť je to parádní rodinnej film :-) No holt co člověk to názor, takže za mě osobně spokojenost a některé hlášky se Eddiemu fakt povedly. Říct tlející mrtvole, co právě vylezla z rakve - Klídek mladej, běž si lehnout...no tak to už jsem se musel smát nahlas. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

S prehľadom najnudnejší a jeden z najhorších filmov Eddieho Murphyho, kde je vtipný akurát tak jeho povestný úsmev. Príbeh je tak strašne neoriginálny, že mi príde smiešne to označenie "nakrutené podľa Disneyho atrakcie", pri ktorej je asi napísané "postavené podľa tísícok filmov". Ono si ani neviem veľmi predstaviť nakrúcanie podľa nejakej "väčšej húsenkovej dráhy". Herci sú biedni a príbeh strašne predvídateľný. Poteší maximálne Eddieho úsmev, občas dobrá hudba a prijateľná réžia. PS: spievajúce hlavy vtipné neboli ani zďaleka ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Deti zahliadli v tv upútavku a nedali pokoj, až kým som nesľúbil, že si to spoločne pozrieme. Čakal som pohromu, ale až takú nie. Trpel som od začiatku až do konca. Nezasmial som sa ani raz a o nejakom vystrašení, nemôže byť ani reč. Vystrašila ma jedine predstava, že by mi niekto za trest púšťal toto utrpenie každý deň. E.Murphy sa v poslednej dobe dá zniesť jedine ako oslíkov hlas v Shrekovi. Film je jedna nekonečná nuda bez nápadu a akéhokoľvek oživenia deja. Obdivuhodná sračka pre nenáročných divákov, ktorá je pre náročného diváka životu nebezpečná. Ako stavbár dávam jednu hviezdičku za ten dom. 20%. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (12)

  • Poslední scéna filmu se odehrává v lokaci s názvem Seven Mile Bridge. (fimler)
  • Rodina Graceových, ktorá straší vo vile, bola pomenovaná po jednom z Disneyho dizajnéroch menom Yale Gracey. (Smok)

Súvisiace novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (viac)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (viac)

Reklama

Reklama