Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (228)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Treti dil uz se nesnazi o zadnej poradnej pribeh, ale jelikoz se dej presunul do videohry, tak to ani nijak nevadi, porad je to docela svizna zabava. Problem je, ze i kdyz tu zustalo vetsina lidi z minulejch dilu, vsichni maj jen malicky role a nejvetsi dostal Daryl Sabara, kterej je misty precejen otravnej. Takze ve vysledku tak akorat potesi tech par scenek s Banderasem a saskujici Stallone asi tak ve ctyrroli. Film pak samozrejme hlavne sazi na 3D, ktery je teda hodne rozporuplny. Je sice fakt, ze ne zrovna vymakany triky se v tom schovaj a nevim jak to bylo v kine, ale na dvd je to bez spesl brejli nesledovatelny, vsichni jsou rozmazly s cerveno zelenejma obrysama a s brejlema, kdyz se clovek hodne soustredi, tak to pusobi nepatrne plasticky, ale cely je to dost tmavy. Krome toho, tohle "3D" jsem videl uz pred nakejma 15 lety v komiksu s Mickey Mousem, kde taky bylo vsechno cerveno zeleny a cetlo se to stejnejma brejlema. Nicmene i pres zbytecny upozadeni spousty fajn hercu, absenci poradnyho pribehu a rozporuplny 3D porad zustava docela svizna podivana, u ktery se da tech 80 minut prijemne stravit. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Někdy na začátku hlavní hrdina pronese větu: „Ale to nedává žádný smysl“, která dokonale shrnuje celý děj. Myslím, že je škoda, že na vedlejší kolej byla odstavena i Alexa Vega, protože sourozenecké popichování z prvních dílů bylo docela zábavné. Na druhou stranu Sylvester Stallone mě po dlouhé době příjemně překvapil. Brýle opravdu dodávají obrazu určitou hloubku, ale průměrný zážitek to už nespraví. Škoda. ()

Reklama

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvým dvom dielom je to rapídny sklz dole. Bolo to nudné a celé také zvláštne. Plusy dávam len za výborné efekty, ktoré by v 3D museli byť úžasné a za vtipné úlohy aj predchádzajúcich zlosynov z minulých častí a vtipného Sylvestra Stalloneho a Georga Clooneyho. To potešilo. Škoda, Rodriguez to mohol ukončiť lepšie. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Asi to skončí ako osobné guilty pleasure ale aj po toľkých rokoch ma tento halucinogénny sen plný strašného CGI dokáže pobaviť, zabaviť i rozosmiať. Dá sa to nazvať aj za detskú verziu The Room. Je to stále osobité ako predchádzajúce diely, no prijateľná hranica bizarnosti tu už neexistuje. Niekedy sa pýtam ako dokáže Rodriguez behom pár rokov skákať medzi Oscarovými vecami a medzi nomináciami na Zlatú Malinu naraz... ()

Rominator odpad!

všetky recenzie používateľa

Cheech Marin, Danny Trejo jako "Machete", Tony Shalhoub a Steve Buscemi se objevili v závěru a ještě na tak krátkou dobu (každý tak na 10 vteřin), měli to vůbec zapotřebí? Antonio Banderas, Carla Gugino, Salma Hayek, George Clooney a Elijah Wood se zdrželi o trochu déle, ale taky žádná sláva. Ani Sylvester Stallone se moc nepředvedl a to hrál pět postav. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (14)

  • Díky natáčecímu plánu natočilo mnoho herců závěrečnou scénu zvlášť a později do ní byli digitálně doplněni. (Elbarto08)
  • Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji. (Elbarto08)
  • Ve scéně, kdy jde Juni (Daryl Sabara) do OSS po zjištění, co se děje v projektu „Game Over“, je možné spatřit Rocketa Rodrigueze, nejstaršího syna režiséra Roberta Rodrigueze. (Elbarto08)

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama