Reklama

Reklama

Dvaja pátrači 3-D: Game Over

  • Slovensko Spy Kids 3: Game Over (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tretia misia. Tretia dimenzia...
Tentoraz je v ohrození Carmen, ktorá uviazla vo virtuálnej realite hry, skonštruovanej zákerným zločincom Toymakerom. Je na Junim, aby zachránil svoju sestru a pri tom, samozrejme, aj celý svet.
Neplnoletí agenti Juni a Carmen Cortezovci sa vydajú na svoju najťažšiu misiu. Keď sa Carmen stratí v novej videohre, Juni musí vyraziť do akcie. Prechádza virtuálnym svetom trojrozmernej počítačovej hry, v ktorej je mnoho prekážok sprevádzaných špičkovou grafikou. Za pomoci svojho zmyslu pre humor, statočnosti, rodinnej súdržnosti, prvotriednych technických vymožeností a bleskových reflexov, sa mu podarí nájsť Carmen. Spolu potom prechádzajú stále náročnejšími úrovňami hry, aby mohli na záver poraziť najväčšieho nepriateľa a pôvodcu všetkého zla na Zemi, rozpínavého zloducha Toymakera... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (228)

mirec88 

všetky recenzie používateľa

Oproti prvým dvom dielom je to rapídny sklz dole. Bolo to nudné a celé také zvláštne. Plusy dávam len za výborné efekty, ktoré by v 3D museli byť úžasné a za vtipné úlohy aj predchádzajúcich zlosynov z minulých častí a vtipného Sylvestra Stalloneho a Georga Clooneyho. To potešilo. Škoda, Rodriguez to mohol ukončiť lepšie. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Bolo toho jednoducho moc. Tam, kde sa predošlé dva diely dali ešte ako tak zniesť, tak tento podkopáva nielen úmysel predošlých častí, ale aj celkovú rodinnú zábavu do nestráviteľného, neefektného, na niečo sa neustále hrajúceho sa príbehu, ktorý je špičkou nevkusu a v prípade hereckých hviezd aj premárnených šancí. Kŕčovité, neprirodzené, efektmi podkopávané do najhlbších vôd podpriemeru. Naozaj neviem nájsť ani jedno označenie, ktoré by tento film spravilo znesiteľným. 3D je jediný prvok, ktorý funguje tak ako má. Všetky tie súčiastky a kričiace tváre detí, ktoré letia na obrazovku museli v kine spraviť poriadny rozruch, hlavne ak uvážime, že to bol po dlhom čase prvý celovečerný film robený pre 3D - čo je vlastne jediné jeho novátorstvo v rámci filmu ako takého. Ale zvoliť si za taký spôsob novátorstva práve Spy Kids, kde sa s hlavných hrdinov stali len prehrávajúce variácie kedysi celkom roztomilých hrdinov. Ďakujem pekne neprosím. Zvrhlosť dobrého vkusu ospravedlnená vetou - veď je to pre najmenších. A tomu akosi nemôžem, alebo nechcem uveriť. ()

Reklama

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Původní dětská špionážní trilogie s dnes božsky krásnou Alexou Vega mě v dětství provázela léto co léto a v onu dobu vychytanou technologii jsem hltal s tekoucí slinou po bradě. Dvojka s ostrovem všemožných nemožných příšer rozhodně vévodí celé sérii, její rádoby důstojné zakončení jsem si užil na maximum a samozřejmě nejen jednou. Zlatá éra DVDček. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Robert Rodriguez natočil kvalitní zábavné akční filmy a taky natočil jak vidím otravné pohádky pro nejmenší. Čert ví co ho vedlo ke druhému žánru. Děj vypadá jako zrecyklovaný Tron. Sylvester Stallone byl asi v roce 2003 v totální krizi. Budu se snažit na tento film co nejdříve zapomenout. Vidět jej ale pro mě byla povinnost. Alespoň vím že mám vynechat ostatní díly. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Asi to skončí ako osobné guilty pleasure ale aj po toľkých rokoch ma tento halucinogénny sen plný strašného CGI dokáže pobaviť, zabaviť i rozosmiať. Dá sa to nazvať aj za detskú verziu The Room. Je to stále osobité ako predchádzajúce diely, no prijateľná hranica bizarnosti tu už neexistuje. Niekedy sa pýtam ako dokáže Rodriguez behom pár rokov skákať medzi Oscarovými vecami a medzi nomináciami na Zlatú Malinu naraz... ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (14)

  • Po titulkoch sú k videniu kamerové skúšky dialógov z roku 1999. S treťou osobou ich absolvujú vtedy ešte štrbavý Daryl Sabara (Juni Cortez) a po ňom Alexa PenaVega (Carmen Cortez). (Paldiny)
  • Po filmu Nájemní vraz (1995) se jedná o druhý snímek, ve kterém se setkal Antonio Banderas a Sylvester Stallone. (Chris Masters)
  • Sylvester Stallone o filmu prohlásil, že je to jediný snímek, ve kterém hraje a na který se současně mohou dívat i jeho děti. (VMa)

Súvisiace novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (viac)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (viac)

Reklama

Reklama