Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoznámte sa so študentkou Sam (Hilary Duffová), ktorá v reštaurácii umýva podlahy, snaží sa vyjsť so svojou hroznou macochou a nevlastnými sestrami a zároveň sníva o tom, že odíde na univerzitu Princeton – dokonalé miesto, kde by sa stala princeznou a našla svojho vyvoleného princa. Ale možno už svojho krásneho princa má. Neznámeho priateľa z chatu, s ktorým sa má konečne stretnúť na haloweenskom plese. Sam však spanikári, keď zistí, že jej tajným ctiteľom je najobľúbenejší chlapec na škole. Môže sa niekto taký zamilovať do dievčaťa, ktoré nie je práve „in“? Je možné, aby sa rozprávka stala skutočnosťou? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (239)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Můj obličej mě stál balík. Zmlať tady holky." Takže Popelka maká ve škole, v práci i v domácnosti a když potká Prince, tak místo střevíčku ztratí mobil. Fajn, je to přece moderní Popelka a žádná obyčejná klasika. Bylo tedy nutné provést aktualizaci, zalít růžovou polevou a okořenit špetkou vtipu. Já jsem na něco podobného moc velký a málo holka, ale jsem přesvědčen o tom, že američtí fotbalisté a servírky mají cosi společného a při závěrečném zúčtování s rodinou jsem měl chuť vstát, tleskat a děkovat Bohu, že jsem Američan. Sice nejsem, ale to je jedno. ()

darwin 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchá, milá a příjemná jednohubka, která si na nic nehraje. V rámci žánru je to nadprůměr. Oba hlavní herci jsou příjemní - Hilary Duff roztomile sexy a Chad Michael Murray fešný jako v Dósn Kríku. Vedlejší postavy jsou ploché, až karikaturické, to se týká i šprťáckého Cartera. Hudba je dobrá, což je v teen žánru nutnost, ale místy jsou hluchá místa, takže to není ideální. Za zmínku stojí vrcholný moment filmu během fotbalového utkání, kdy byste čekali tradičně nějakou rockovou pecku ve stylu New Found Glory a najednou Jimmy Eat World spustí svůj slaďák Hear You Me - je to trefa do černého. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Hilary Duff mi svého času tak nějak nevadila. Sice ty filmy, ve kterých se objevila jsou většinou jen samé romantické blbosti, ale pěkně se na ní dívalo a navíc i vcelku obstojně zpívá. Tahle verze „Popelky“ ovšem moc záživná nebyla. Jasně objevilo se tu pár světlých okamžiků i humorných momentek, ale většina postav mi lezla neskutečně na nervy. Ale tak je to dělané hlavně pro dívky v pubertě, které podobné srance a růžovou knihovnu milují takže… ()

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Co bych k tomuto filmu napsala, líbil se mi, hlavně jeho pojetí popelky, herečku Hilary Duff mám moc ráda, když jsem se na ten film dívala poprvé, připadalo mi to nesmírně zajímavé, protože podobný příběh se může stát v normálním životě mladé holky, k tomuto filmu nemám žádné výtky, můžu říct, že společně s málem filmů, této moderní doby, patří mezi špičku, ne každý má ovšem názor stejný, jako já, přesto bych chtěla říct, že je tenhle názor můj a nikdo mi ho nevezme, však se podívejte na tuto komedii a udělejte si svůj vlastní obrázek. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Na začiatku sa mi páčili niektoré šteky, na ktorých som sa aj zasmiala (hoci neboli všetky super originálne, situačne boli nasadené skvele), ktoré sa však časom utopili v kilách cukru. Z rozprávok som asi vyrástla, aj keď túto mi odporúčala ešte o 4 roky staršia ženská s bohatými životnými skúsenosťami ako "úžasne milý film" a úplne sa pri tom rozplývala. Holt, každý potrebujeme v živote (a vo filmoch) niečo iné... Chad Michael Murray je síce celkom fešný, Dan Byrd je vyložený sympaťák, Regina King je vždy kočka a Jennifer Coolidge mám rada už od úlohy Stifflerovej "mámy" alias MCBP - ale aj tak mi moderná popoluška nestojí za viac ako 2*. Rozhodovanie je ťažké, lebo som sa neunudila k smrti, ale koeficient bavivosti rýchlo klesal. Prvých 40 minút je fajn, potom už len stále horšia rozprávka. A viete čo? Hilary Duff nemusím. ()

Galéria (93)

Zaujímavosti (15)

  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)
  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)

Reklama

Reklama