Reklama

Reklama

Znovu sa zamilovať

  • Česko Znovu se zamilovat (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čo keby náhodná sms-ka viedla k životnej láske? V tejto romantickej komédii sa Mira Ray vyrovnáva so smrťou snúbenca tak, že mu pošle zopár romantických sms-iek... no netuší, že jeho mobilné číslo medzitým pridelili Robovi Burnsovi. Rob je novinár a uchváti ho čestnosť a nádherná úprimnosť jej textoviek. Keď dostane za úlohu napísať profil megahviezdy Celine Dion (hrá samu seba vo svojej prvej filmovej roli), s jej pomocou nachádza spôsob, ako sa stretnúť s Mirou naživo... aby získal jej srdce. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (45)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Céline: "Hi, this is Céline Dion." Mira: "Sure. And I am Mariah Carey." A tak Céline začne spievať :-). Toto bola najlepšia scénka celého filmu! Hmh, samotný film Love Again ma až tak neohúril a vlastne ani veľmi nemal čím prekvapiť, keďže už som videla pôvodnú nemeckú verziu od Karoline Herfurth SMS für Dich. Love Again má veľké šťastie, vcelku priemerný film mimoriadne oživila a spríjemnila Céline Dion♥️. Práve kvôli nej som to chcela vidieť. Je to úžasná osobnosť, nielen úžasná speváčka. Jedna z najpokornejších celebrít. Má veľký zmysel pre humor a mohla by kľudne hrať aj inú rolu než len seba :-) a teraz keď kvôli zdravotným problémom musela zrušiť turné, možno pouvažuje aj nad filmovou kariérou. Mohla by aj mne zavolať :-) ale tiež by som jej neverila😄. Fanúšikom Céline odporúčam aj film Aline o živote Céline Dion. 60%. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to bola v podstate typická romantická komédia s dobre známou šablónou a očakávaným vývojom deja, tak námet bol aspoň ako tak originálny a musím uznať, že to ako celok pôsobilo veľmi príjemne. Veľkú zásluhu na tom majú nielen sympatické hlavné postavy, ale aj vydarený scenár. No a musím vyzdvihnúť aj dobré dialógy s dôvtipom, iróniou - a celkovo, že sa to všetko dalo zvládnuť aj bez prihlúplého a vulgárneho humoru. Pozeralo sa na to fajn, a aj keď sme snáď všetci dopredu vedeli ako to skončí, tak sa mi to páčilo. V rámci žánru určite nadpriemer = 4* ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Oproti nemeckej verzii nič nezmenili, len pehaňu Herfurth vymenili za indický variant, no a za manžela dali černocha a tak, aby to bolo americké. Inak nepohli so scenárom skoro vôbec, len ho preložili. Čiže oddychová romantika, ktorá neškodí a pridanou hodnotou sú hity Celine Dion, tie ťahali dej a vynikajúco sadli. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek tomu, že tento snímok je v podstate len prachsprostou kópiou pôvodného nemeckého filmu SMS Fur Dich, som veľmi milo prekvapený. Jim Strouse nám ponúkol príjemný, ničím nenútený a zrelý film, ktorý síce kopíroval námet niekoho iného, ale dodal mu osobitosť a dušu. Musím pridať štvrtú hviezdu už len pre úžasné skladby od Céline Dion, ale aj jej samotnú rolu, a v neposlednom rade aj za vydarenú ústrednú dvojicu. Priyanka Chopra je proste kúzelná. 75 % ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Lehce naivní, hodně klišoidní (co čekat, když tu hraje miss, zpěvačka a 40ti letý adolescent).... Ale postupem času je to moc milá romantika s prvky komedie, která vůbec nevyzní trapně ani béčkově, prostě taková lehce dojemná oddychovka s trochou nostalgie... Trošku nechápu proč tu hraje Céline Dion jakousi vědmu, ale co, její písničky se dají poslouchat.. Celkově z posledních let celkem nadprůměr v tomto žánru...70% ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (9)

  • Při odesílání textových zpráv se Miřino (Priyanka Chopra Jonas) telefonní číslo zobrazuje jako „167-5309“. Jde o nenápadný odkaz na píseň z roku 1981 „867-5309/Jennie“ od Tommyho Tutoneho. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama