Reklama

Reklama

Kráľ Tulsy

(seriál)
  • Česko Král Tulsy (viac)
Trailer 4
USA, (2022–2024), 12 h 59 min (Minutáž: 36–43 min)

Tvorcovia:

Taylor Sheridan
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(19)

Keď newyorského mafiána Dwighta „Generála“ Manfrediho prepustia po 25 rokoch z väzenia, šéf ho vyšle na vidiek v Oklahome, aby rozšíril svoje pôsobenie. Začne podozrievať svoj klan, že pracuje proti nemu, a tak si pomaly vytvára vlastnú skupinu. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa MM_Ramone k tomuto seriálu (11)

Kráľ Tulsy (2022) 

V roku 2022 mal svoju premiéru americký krimi seriál "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Hlavnú úlohu v ňom stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. New yorkský gangster Dwight Manfredi si odsedel dvadsať päť rokov vo väzení. Za jeho oddanosť a vernosť ho vedúci členovia mafie odmenia tým, že z neho spravia šéfa ich pobočky v Tulse. Nie je nadšený, že bude žiť v tomto oklahomskom zapadákove, ale ich ponuku prijme. Hneď tam začne praktikovať svoje staré metódy. Začne zaberať toto voľné teritórium. Stane sa z neho "Kráľ Tulsy". Sylvester Stallone je i v pokročilom veku nehorázna mašina a alfa samec, ktorý dokázal hravo utiahnuť celú túto gangsterskú sériu. Je tvrdý, je drsný, pre ranu nejde ďaleko, a sype zo seba jednu hlášku za druhou. Sly Stallone je kráľ. **** ()

Season 1 (2022) (S01) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. New yorkský gangster Dwight Manfredi si odsedel dvadsať päť rokov vo väzení. Za jeho oddanosť ho vedúci členovia mafie odmenia tým, že z neho spravia šéfa ich pobočky v Tulse. Nie je nadšený, že bude žiť v tomto oklahomskom zapadákove, ale ich ponuku prijme. Hneď tam začne praktikovať svoje staré návyky. Začne zaberať toto voľné teritórium. Chystá sa stať kráľom Tulsy. Prvá séria obsahuje tituly: 1. Go West, Old man; 2. Center of the Universe; 3. Caprice; 4. Visitation Place; 5. Token Joe; 6. Stable; 7. Warr Acres; 8. Adobe Walls; 9. Happy Trails. **** ()

Go West, Old Man (2022) (S01E01) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. Úvodná, v poradí prvá epizóda nesie názov "Go West, Old Man". New yorkský gangster Dwight Manfredi si odsedel dvadsať päť rokov vo väzení. Za jeho lojalitu ho vedúci členovia mafie odmenia tým, že z neho spravia šéfa ich pobočky v Tulse. Nie je nadšený, že bude žiť v tomto oklahomskom zapadákove, ale ich ponuku prijme. Hneď tam začne praktikovať svoje staré návyky. Najmä si osobného šoféra, zoženie luxusné auto a začne vydierať majiteľa obchodu s marihuanou. Strávi noc so šarmantnou Stacy. Pomaly si značkuje svoje teritórium. Chystá sa stať kráľom Tulsy. **** ()

Center of the Universe (2022) (S01E02) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. V poradí druhá epizóda nesie názov "Center of the Universe". New yorkský mafián Dwight Manfredi rozbieha svoj biznis v oklahomskom meste Tulsa. Sebavedomo obsadzuje toto voľné teritórium. Vyberie sa za dodávateľom marihuany, aby vybavil lepšie ceny. Z jednania odchádza načisto zhulený. O jeho aktivity sa však zaujíma už aj polícia. Stacy Bealeová, s ktorou mal milostný pomer, mu prezradí, že je policajnou agentkou. Dwight sa pokúsi nadviazať kontakt so svojou dcérou, ktorú už osemnásť rokov nevidel. *** ()

Reklama

Caprice (2022) (S01E03) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. V poradí tretia epizóda nesie názov "Caprice". Starý, ostrieľaný, new yorkský gangster Dwight Manfredi sa v oklahomskej Tulse už zorientoval a udomácnil. Rozbehol zopár kšeftov, naverboval zopár ľudí a začal točiť prachy. Zároveň si dáva do poriadku bežné občianske záležitosti. Objavujú sa však už aj prvé komplikácie a problémy. Počas jazdy v autoškole sa ho pokúsi zastreliť maskovaný muž. Dwightov vzťah s policajnou agentkou Stacy Bealeovou sa začína prehlbovať. **** ()

Visitation Place (2022) (S01E04) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. V poradí štvrtá epizóda nesie názov "Visitation Place". Dwight Manfredi vypárta identitu strelca, ktorý sa ho pokúsil zavraždiť. Osobne si to s ním príde vydiskutovať k nemu domov. Rozbehne kšeft s rajským plynom. Jeho ľudia však pri predaji narazia na konkurenciu. Dostanú sa do konfliktu s členmi motorkárskeho gangu Black Macadam. Odvetná akcia musí byť rýchla a brutálna. Tysonovmu otcovi Markovi sa nepáči, že jeho dvadsať päť ročný syn pracuje pre mafiána. Zavládne medzi nimi napätie. Dwight dostane správu od svojej sestry, že ich brat Joe umiera na rakovinu. **** ()

Token Joe (2022) (S01E05) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. V poradí piata epizóda nesie názov "Token Joe". Joe, brat Dwighta Manfrediho, podľahol zákernej chorobe. Prehral boj s rakovinou. Dwight odchádza z Tulsy do new yorkského Brooklinu, aby sa tam s ním rozlúčil. Na pohrebe stretne svoju sestru a tiež i svoju dospelú dcéru Tinu. Je načase vyriešiť niekoľko rodinných záležitostí. Prišiel čas pomstiť staré krivdy. Motorkársky gang Black Macadam zatiaľ spriada plány proti Dwightovým ľuďom v Oklahome. Za pomoci skorumpovaných policajtov unesú Bodhiho, a Tysona dostanú do poriadnych problémov. **** ()

Stable (2022) (S01E06) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. V poradí šiesta epizóda nesie názov "Stable". Dwight Manfredi v New Yorku pomstil znásilnenie svojej dcéry Tiny. Zabil muža, ktorý to spáchal. Tým upadne do nemilosti mafiánskej rodiny, ktorá nad ním doposiaľ držala ochrannú ruku. Po návrate do Tulsy zistí, že motorkársky gang Black Macadam zahájil proti jeho ľuďom ofenzívu. Pokúsi sa to urovnať. Bez úspechu. Nevraživosť sa stále stupňuje. Do sledovania Manfrediho aktivít sa na žiadosť miestnej polície zapojí aj FBI. Agentka Staly Bealeová ho varuje, aby bol obozretný. **** ()

Warr Acres (2022) (S01E07) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. V poradí siedma epizóda nesie názov "Warr Acres". Dwight Manfredi upadá do nemilosti svojich mecenášov z New Yorku. Usúdili, že sa im vymyká spod kontroly. Zaútočia na manžela jeho dcéry Tiny. Má to byť varovanie. Do Tulsy prichádza Goodie Caldovino, vysoko postavený člen mafie a Dwightov starý parťák. Nad Dwightom Manfredim sa však už začínajú pomaly sťahovať mraky. Ocitol sa v hľadáčiku new yorkskej mafie, motorkárskeho gangu Black Macadam, tulskej polície a aj federálnej FBI. **** ()

Adobe Walls (2023) (S01E08) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. V poradí ôsma epizóda nesie názov "Adobe Walls". Charles Chickie Invernizzi zavraždil svojho otca, a tým pádom sa stal hlavou mafiánskej rodiny. To pre Dwighta Manfrediho neveští nič dobré. Navyše i motorkársky gang Black Macadam naďalej eskaluje napätie a vyhrocuje situáciu. Dwight začne svojich ľudí v Tulse pripravovať na boj. Naverbuje aj zopár ďalších miestnych tvrdých chlapov. Zatiaľ je to len napäté ticho pred búrkou, ale je cítiť, že sa blíži neodvratné hromobitie. **** ()

Happy Trails (2023) (S01E09) 

V priebehu rokov 2022 až 2023 bola vyprodukovaná prvá séria amerického krimi seriálu "Kráľ Tulsy" (Tulsa King). Je zložená z deviatich častí. Hlavnú úlohu stvárnil charizmatický, sedemdesiat šesť ročný, Sylvester Stallone. Záverečná, v poradí deviata epizóda nesie názov "Happy Trails". Napätie a nevraživosť medzi ľuďmi Dwighta Manfrediho a členmi motorkárskeho gangu Macadam vygradovalo na najvyššiu možnú mieru. Ozbrojený stret je nevyhnutný. Najskôr sa však Dwight vysporiada s Charlesom Chickiem Invernizzim. Toto ostré finále iste potešilo všetkých priaznivcov tejto série, a navyše sa dozvedeli aj to, čo sa odohralo pred dvadsiatimi piatimi rokmi, keď bol Dwight Manfredi odsúdený za vraždu. **** ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (viac)

1923 dostane i druhou sérii

1923 dostane i druhou sérii

26.10.2022

Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) si před pár lety řekl, že J. J. Abramsovi ukradne nálepku největší workoholik v současném Hollywoodu. Jeho seriálová expanze na Paramount+ začala nenápadně, dnes… (viac)

Reklama

Reklama