Reklama

Reklama

Otec nevesty

  • Česko Otec nevěsty (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dlhoroční manželia Billy a Ingrid sú prekvapení, keď ich najstaršia dcéra Sofia príde na návštevu do Miami a zoznámi ich s novým priateľom Adanom a ich spoločnými plánmi na život v Mexiku. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (30)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Čakal som, že to bude hlavne komédia, ale ono to má prekvapivo dosť vážnu atmosféru a pomer vtipov k vážnejším a miestami až smutným scénam je taký nízky, že mi to vlastne vôbec nepripadalo vtipné. Našťastie postavy boli dostatočne zaujímavé na to, aby ma to bavilo a rád som to raz videl. Chcelo to ale riadne pritlačiť na komediálnu stránku alebo zostrihať o 20 minút. Miestami to bolo trochu naťahované. Celkovo ma to bavilo rovnako ako verzia s Martinom, aj keď atmosférou to sú úplne rozdielne filmy. Jeho verzia bola nenáročná komédia. Toto sa snaží o nejaký presah, ale berie sa to zbytočne vážne. 6/10. ()

Axident 

všetky recenzie používateľa

Červenoknihovnová, svatební, nenáročná, neoriginální podívaná, která ovšem v rámci žánru není špatná. Andy Garcia i Gloria Estefan podávají jako otec a matka velmi sympatický výkon, stejně jako sympatické holky v rolích dcer a ani ostatní nekazí. I přes pár hodně křiklavě nepovedených trikových pozadí, přílišnou stopáž, které by prospělo pokrácení o půl hodiny a absenci jakékoliv opravdové komediálnosti jde o koukatelný, oddychový film ideální někam do prime time na Novu či Primu a nemyslím to hanlivě. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

poloromantická pseudokomedie využívající všechny myslitelná klišé, která běží a skončí přesně tak jak divák čeká.Otec tradicionalista, který všem rád zdůrazňuje jak přišel do země s ničím, vdávající se dcera, která na tradice tak úplně není, ženich který není kubánec, druhá dcera, která kašle na tradice a pravidla úplně a do toho jeden rozvod. Mít to tak o půl hodinky méně, byla by to teoreticky průměrná oddechovka. Skoro dvě hodiny je ale zatraceně hodně...40% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad tuctová svadobná komédia, ale napokon to bolo oveľa lepšie ako som prvotne očakával. Aj keď scenár bol viacmenej prvoplánový a šablónovitý, tak tomuto filmu veľmi pomohli najmä zaujímavé postavy a predovšetkým výborné dialógy, ktoré obsahovali kopu dôvtipných narážok a sarkastických vsuviek. Neustále doťahovanie svadobných otcov sem tam prechádzalo až do extrémov, ktoré boli často zbytočné, ale inak to bolo fajn. Hispánska exotika a šarm to v mnohom zachránili, takže to bolo určite nad hranicou priemeru. Dávam silné 3* (mám chuť dať 4*, ale až také dobré to nebolo). ()

BIG.NINE.CF 

všetky recenzie používateľa

Taková ta romantika. Když se potká otec ženicha hipster s multimiliardovým jměním a otec nevěsty uctívající tradice, který všechno vybudoval od píky, tak je jasný že to nebude konvenční svatba. Pop-cornovka na večer s drahou polovičkou. V titulcích druhá nejlepší verze Get lucky hned po té od Helia. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Představitel Billyho Herrery, Andy Garcia, je také jako jeho postava imigrant z Kuby. (Zix.)
  • Film, ktorý pozerá rodina v posteli počas búrky, je Casablanca (1942). (lupene)
  • Zelený veterán, na ktorom jazdí Andy Garcia, je Porsche 356C Coupé. Vyrábalo sa v rokoch 1963 až 1965. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama