Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď Nate Johnson (Cedric the Entertainer) dostane pozvánku na každoročné rodinné stretnutie v Missouri, vezme to ako príležitosť dať sa znovu dohromady s manželkou, s ktorou si už dlhšie nerozumie, ako aj odrastajúcimi odcudzenými deťmi. Súčasne je to pre neho aj šanca ukázať bohatšiemu a šikovnejšiemu bratovi Mackovi (Steve Harvey) a dokázať mu, že ani on nie je žiadny chudák. Nate si najme nové drahé auto, presvedčí nedávno odsťahovanú manželku Dorothy (Vanessa L. Williamsová) a zbalí ich tri deti – predčasne vyspelú tínedžerku Nikki (Solange Knowlesová), malého rappera D. J.-a (Bow Wow) a premúdrenú sedemročnú Destiny (Gabby Soleilová), aby s ním podnikli ďalekú jazdu z Los Angeles do St. Louis. Samozrejme, že vďaka neochotnej manželke, hádajúcim sa deťom, zúrivým policajtom, bizarným stopárom, zlým motorestom a nešťastnému stretu s miešačkou na betón sa cesta z bodu A do bodu B stane skutočnou nočnou morou. Dokážu Johnsonovci prežiť nielen strastiplnú cestu, ale aj zniesť sami seba a docestovať do cieľa? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (58)

petrrr 

všetky recenzie používateľa

Naprosto přesná ukázka Americké kultury a hlavně společnosti a Amerického "mozku". Až na dcerku závislou na mobilu a docela pěkným telěm není na tomto filmu nic dobrýho nebo aspoň normálního, občas mi i přišlo, že nejen celá rodinka byla na tripu, ale i celý filmový štáb :-)... Dal bych tomu tak 18% = ** Dvě *, taky proto, že jedinej komu papír/trip udělal dobře byl scénárista, protože se opravdu našly vtipné hlášky a role. ()

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[4/10] Obyčajná otupná americká komédia s afroamerickým dobrým hereckým obsadením. Len škoda že s okopírovaným humorom ktorý sme videli v mnohých podobných filmoch a tu to už nefugunguje, pár vtipných momentov nevylepší dojem a naneštastie ani príbeh príliš nezaujme a je predvídateľný. Síce sa nato bez problémov dá pozrieť ale nieje to vtipné. ()

Reklama

HonzyR 

všetky recenzie používateľa

Znáte ten případ, kdy je v televizi úplné ale fakt úplné ho....? Říkal jsem si, že jeden večer, při práci na počítači, pustím tady tenhle "počin". Stejně tam nic jiného nebylo, a říkal jsem si, že to stejně nebudu vnímat, navíc tam hraje jedna ze "zoufalek" - Vanessa. Komedie moc rád nemám, a už vůbec ne ty, které jsou tak tupé, že to musí tupé připadat úplně všem... Vtipy extrémně hloupé, nebo už někde slyšené. Tupá černošská rodina jede na výlet, nic jiného jsem z toho asi ani nepochytil. Pojďmě si raději zlepšit náladu letošní perlou: Millerovi na tripu. __10%__ ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Rodinná komédia plná negrov a priblblích vtipov. Amerika ako vyšitá, multikulturalistická zadusená v skazených hodnotách. Bla, bla, bla, bla, bla. Keď som mal 13. a tieto veci ma nezaujímali a nesledoval som ich, sa mi to v podstate páčilo. Proste ide o úplne šablónový film na ôsmu hodinu večer. Malé deti tešia na večerný film ale aj tak ho nedopozerajú keďže po prvej alebo druhej reklame zaspia. 1,5* ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

Že vraj najdivokejší výlet roku! Asi tak divoký ako výlet dôchodcov organizovaný firmou špecializujúcou sa na predaj najznačkovejších hrncov a matracov spojený s obedom a "krátkou" prezentáciou. Na komédiu príliš suché, na rodinnú komédiu príliš perverzné a na čiernu komédiu, tak to vôbec, to nestačí najať potmavších hercov... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Režisér Christopher Erskin snímkou debutoval vo filmovom priemysle, dovtedy nakrúcal videá pre Missy Elliot, TLC a Boyz II Men. (ash99)

Reklama

Reklama